Λέων: Δείγμα από τα μαλλιά της Τζωρτζίνας θα δείξει την αλήθεια

Την εκταφή της Τζωρτζίνας ώστε να πάρει η Αστυνομία το tablet, αλλά και για νέες εξετάσεις σε δείγμα από τα μαλλιά της ζήτησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Την εκταφή της Τζωρτζίνας όχι για έναν αλλά για δύο λόγους ζήτησε ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων. Όπως εξήγησε ο Γρηγόρης Λέων «Υπάρχει ανάγκη να διανοιχθεί ο τάφος της Τζωρτζίνας και να πάρουμε από μέσα το tablet».

Όπως όμως

εξήγησε ο ίδιος, η εκταφή έχει και ένα ακόμα νόημα. Ο Γρηγόρης Λέων αναφέρει ότι η χρήση της κεταμίνης έχει βέβαια επιβεβαιωθεί ως αιτία θανάτου, όμως μια εκταφή και νέες εξετάσεις σε τρίχες από τα μαλλιά της μπορούν να δώσουν απαντήσεις για τα προηγούμενα περιστατικά. «Η τρίχα έχει την ιδιότητα να μπορεί να μας δίνει την ανάλυση ουσιών σε βάθος χρόνου. Είναι το μόνο βιολογικό υλικό στο οποίο μπορούμε να δούμε ακόμη και πριν 2-3 μήνες αν υπήρχε η χρήση αυτής της ουσίας ή και άλλως ουσιών, με βεβαιότητα.» σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος ανέφερε πως «υπάρχουν σημάδια και τα ευρήματα μιλάνε ξεκάθαρα. Το πανάκι βρέθηκε σίγουρα στο στόμα του βρέφους και αυτό δείχνει την αιτία θανάτου.» Η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας αναμένεται να οδηγηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στον ανακριτή ώστε να απολογηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα