Άντρας 80 ετών κακοποιούσε σεξουαλικά φτωχό παιδί -Με σεξουαλικά βοηθήματα και περιοδικά πορνό έναντι 50 σεντ!

Σοκ προκαλεί η κατάθεση της ανήλικης 13χρονης που έπεσε θύμα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης από 80χρονο ηλικιωμένο στη Θεσσαλονίκη - Ήθελε να αποπλανήσει και συνομήλικη φίλη της!

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα μαρτυρεί η 13χρονη που έπεσε θύμα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης απο΄έναν 80χρονο άντρα -"τέρας" στη Θεσσαλονίκη. Ο υπερήλικας της έδειχνε περιοδικά πορνό και χρησιμοποιούσε μέχρι και σεξουαλικά βοηθήματα, δίνοντας της 50 λεπτά του ευρώ για να τη δελεάσει εκμεταλλευόμενος τη φτώχεια της και να την αποπλανήσει !

Ο 80χρονος προσπάθησε να αποπλανήσει και φίλη της 13χρονης, η οποία ευτυχώς κατάφερε να ξεφύγει. Ο ηλικιωμένος χρησιμοποποιούσε ένα γραφείο που διατηρούσε, και οδηγούσε την ανήλικη σε ξεχωριστό χώρο που διατητούσε ως αποθήκη. Κατέβαζε τα στόρια και προέβαινε στις εγκληματικές πράξεις. Η ανήλικη κατέθεσε ότι γνώριζε με τα μικρά τους ονόματα και δύο υπαλλήλους του γραφείου, οι οποίοι δεν είναι ξεκάθαρο αν γνώριζαν για τις πράξεις του ηλικιωμένου.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, αλλά οι καταθέσεις των δύο ανηλίκων είναι πολύ λεπτομερείς. Τα αποτελέσματα των εργαστηρίων που εξέτασαν τα αντικείμενα από την αποθήκη και πιθανόν φέρουν dna.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο αδερφός της 13χρονης απευθύνθηκε στον 80χρονο και του ζήτησε να μην ενοχλεί την αδελφή του. Το έγκλημα που συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες αποκάλυψε γείτονας που αντιλήφθηκε τις κινήσεις του 80χρονου. Αυτός ήταν που πλησίασε την ανήλικη διακριτικά, και με υπομονή κατάφερε να την οδηγήσει στην Αστυνομία όπου κατέθεσε τι της συνέβαινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα