Δολοφονία 77χρονης: Αδυνατεί να καταθέσει ο 85χρονος λόγω άνοιας - Ο διάλογος με την...πόρτα

Σε τραγωδια εξελίσσεται η δολοφονία της 77χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα από ασφυξία, με επικρατέστερο δράστη τον 85χρονο σύντροφό της ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια. - Ο διάλογος με την...πόρτα

Ο 85χρονος πάσχει από άνοια βαριάς μορφής, ώστε να μην είναι σε θέση να δώσει κατάθεση.Πηγές μέσα από τη φυλακή μάλιστα, ανέφεραν ότι ο ηλικιωμένος κάνει διάλογο με την...πόρτα του κρατητηρίου, ενώ ψυχίατρος που τον εξέτασε έκρινε ότι χρήζει νοσηλείας.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του θύματος, ο 85χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων να περιφέρεται

με ματωμένα χέρια. Οι Αρχές τον εντόπισαν και τον μετέφεραν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Το θύμα φέρει τραύματα στο κεφάλι που φαίνεται ότι έγιναν με ένα τηλεκοντρόλ πάνω στο οποίο βρέθηκαν αίματα, ενώ η αιτία θανάτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι η ασφυξία, που πιθανότατα έγινε με ένα μαξιλάρι.

Στα κρατητήρια, ο 85χρονος εντοπίστηκε να μιλάει στην...πόρτα, λέγοντας: "Γιώργο, άνοιξε την πόρτα", "Εντάξει Γιώργο, κλείσε την πόρτα", "Άνοιξε Γιώργο πάλι την πόρτα να φέρει δροσιά".

Ο γιος του θύματος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφος της μητέρας του ήταν ένας άνθρωπος καλός και σοβαρός, που συζούσε με τη μητέρα του για να έχουν ένα στήριγμα στα γεράματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα