Αντλίες θερμότητας Inventor: Ζήστε την τεχνολογία του αύριο με μια οικονομική και απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον λύση

Οι αντλίες θερμότητας είναι η πιο οικονομική, ενεργειακά αποδοτική και ολοκληρωμένη λύση για θέρμανση/ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού.

Θέλετε να ανεβείτε επίπεδο στη θέρμανση και παράλληλα να κάνετε οικονομία στην τσέπη σας; Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη λύση. Και όχι μόνο για τη θέρμανση, αλλά παράλληλα και για την ψύξη και την παραγωγή ζεστού νερού σε κάθε κατοικία. Ζήστε την τεχνολογία του

αύριο με την πιο οικονομική και οικολογική λύση για κάθε σπίτι.

Οι αντλίες θερμότητας είναι το οικονομικότερο σύστημα θέρμανσης σύμφωνα και με τη νεότερη (2022) μελέτη που παρουσίασε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Επιτυγχάνουν έως και 74,5% οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας συγκριτικά με άλλες πηγές θερμότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σύγκριση με ένα συμβατικό λέβητα πετρελαίου, μπορείτε να εξοικονομήσετε κατά προσέγγιση έως και το 60% της μέσης ετήσιας κατανάλωσης του νοικοκυριού σας, για θέρμανση αλλά και ζεστό νερό χρήσης. Επιπλέον, έχουν χαμηλό κόστος συντήρησης, προσφέρουν άμεση απόσβεση σε σχέση με τα άλλα συστήματα θέρμανσης, και συνάμα αποτελούν μια λύση φιλική προς το περιβάλλον η οποία χαρίζει ενεργειακή αναβάθμιση στο σπίτι σας.

Μέσω της χρήσης της αεροθερμικής ενέργειας (από το εξωτερικό περιβάλλον), που θεωρείται ανανεώσιμη πηγή, κατατάσσει τις αντλίες θερμότητας στις πλέον ενεργειακά αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον προτάσεις θέρμανσης. Η ενέργεια που δαπανά για να αντλήσει τη θερμότητα του περιβάλλοντος είναι πολύ μικρή και γι' αυτό αποτελεί την οικονομικότερη λύση θέρμανσης ενός σπιτιού. Ο οικολογικός χαρακτήρας των αντλιών αποτελεί άλλωστε και τον λόγο που τα συστήματα αυτά επιδοτούνται μέσω προγραμμάτων με σκοπό την αντικατάσταση συμβατικών και περισσότερο ενεργοβόρων συστημάτων θέρμανσης.

Είναι σχεδιασμένες με κριτήριο την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Προσφέρουν υψηλές αποδόσεις και είναι η πιο βιώσιμη και οικονομική λύση, για σας που θέλετε πραγματική ζεστασιά στην κατοικία σας. Έχουν υψηλή ενεργειακή κλάση Α+++ και μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας και να προσφέρουν υψηλή απόδοση ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες (-25 °C). Μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες κάθε χώρου, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για:

• Ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμό
• Θέρμανση με καλοριφέρ
• Κλιματισμό και θέρμανση με fan coils
• Ζεστό νερό χρήσης.

Άνεση και απόλυτος έλεγχος

Με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και εγγυημένη ποιότητα, χαρίζουν την αίσθηση της άνεσης αλλά και του απόλυτου ελέγχου. Είναι ιδανικές και για γρήγορη παραγωγή ζεστού νερού. Με τις αντλίες θερμότητας Inventor έχετε εύκολα και γρήγορα ζεστό νερό, όποτε το θελήσετε. Διαθέτουν χειριστήριο με ελληνικό μενού για εύκολη και απροβλημάτιστη διαχείριση της συσκευής, με σημαντικό αριθμό λειτουργιών, όπως ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός, η λειτουργία ECO και η λειτουργία διακοπών. Επίσης, διαθέτουν Wi-Fi για απομακρυσμένη διαχείριση της συσκευής, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχετε λόγους να ανησυχείτε όταν είστε εκτός σπιτιού. Μέσω της έξυπνης λειτουργίας Wi-Fi, οι αντλίες θερμότητας Inventor δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες σε κάθε χώρο, επιτρέποντάς σας να έχετε πλήρη έλεγχο απ’ όπου και αν βρίσκεστε, μέσω του smartphone σας, εξοικονομώντας έτσι ακόμη περισσότερη ενέργεια.

Ευρεία γκάμα για εύκολη εγκατάσταση

Στην Inventor θα βρείτε πολλά μοντέλα (διαιρούμενου και ενιαίου τύπου), ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας, για να κάνετε την ιδανική επιλογή, εξασφαλίζοντας υψηλές αποδόσεις και εξαιρετικές συνθήκες, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα και ενέργεια. Με δυνατότητα προσαγωγής νερού έως 65°C μπορούν να καλύψουν κάθε τύπο εφαρμογής, όπως ενδοδαπέδια θέρμανση, μονάδες για θέρμανση/ψύξη (fan coil), θερμαντικά σώματα ή και συνδυασμό αυτών, ανάλογα με την ανάγκη που επιθυμείτε να καλύψετε. Ανάμεσα στα βασικά χαρακτηριστικά των αντλιών θερμότητας που τις κάνουν να ξεχωρίζουν είναι το οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, η αθόρυβη λειτουργία, η υψηλή απόδοση, οι πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρουν στον εγκαταστάτη σε κάθε εφαρμογή καθώς και η ευελιξία που προσδίδουν στην καθημερινή χρήση.

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων, που έχουν τέτοιο σχεδιασμό ώστε να «εγγυώνται» εύκολη εγκατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι έχουν δυνατότητα σύνδεσης με υφιστάμενα θερμαντικά σώματα και με δίκτυο σωληνώσεων, χωρίς να απαιτούνται επεμβάσεις εσωτερικά του κτιρίου. Η αντλία θερμότητας δεν θα πρέπει να συγχέεται με τους ηλεκτρικούς λέβητες ή τους θερμοσυσσωρευτές που θερμαίνουν το χώρο μας με τη χρήση ηλεκτρικής αντίστασης. Η τεχνολογία inverter, η εξέλιξη των ψυκτικών μέσων και γενικότερα όλες οι τεχνολογικές καινοτομίες που έχουν υιοθετηθεί, αδιαμφισβήτητα καθιστούν τις αντλίες θερμότητας ως το κορυφαίο ενεργειακό σύστημα θέρμανσης.

Το κόστος εγκατάστασης είναι σχετικά χαμηλό και η διαδικασία απλή. Δεν απαιτείται εκσκαφή ή γεώτρηση όπως στα γεωθερμικά συστήματα. Η μονάδα τοποθετείται όπως ένα κλασικό κλιματιστικό, χωρίς να χρειάζεται λεβητοστάσιο, δεξαμενή για αποθήκευση καυσίμων, καμινάδα ή κάποιου είδους αερισμός. Το υδραυλικό μέρος (κυκλοφορητής, δοχείο διαστολής κλπ.) συμπεριλαμβάνεται στο σύστημα και έτσι η εγκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες μόνο ώρες.

Εξοικονομώ και Ενεργειακή Αναβάθμιση

Όλες οι μονάδες της Inventor πληρούν τις απαιτήσεις των προγραμμάτων ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονομώ - Αυτονομώ» και «Εξοικονομώ 2021», που είναι σε εξέλιξη. Παρέχουν τη δυνατότητα στους δικαιούχους να ενταχθούν στις υψηλότερες κατηγορίες χρηματοδότησης των εν λόγω προγραμμάτων (ισχύει για μονάδες που εμπίπτουν στις κατηγορίες >14kW και >20kW). Συνεπώς, προσφέρουν υψηλή ενεργειακή κλάση απόδοσης, γεγονός που αποφέρει τη συνολική ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας. Επιπλέον, η ανταγωνιστική τιμή και η άμεση διαθεσιμότητα, σε συνδυασμό με την κορυφαία αξιοπιστία της γνωστής μάρκας και την υποστήριξη πριν και μετά την πώληση, κάνουν τις αντλίες θερμότητας της Inventor να αποτελούν ιδανική λύση. Εξάλλου, φέρουν και πιστοποίηση Keymark, που εγγυάται πως τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί και είναι εναρμονισμένα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τις αντλίες θερμότητας Inventor στην φόρμα που ακολουθεί: https://www.inventoraircondition.gr/antlies-thermotitas-split-monoblock #ΑΝΤΛΙΕΣ_ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ #ΑΝΤΛΙΑ_ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ #ΘΕΡΜΑΝΣΗ #ΨΥΞΗ #ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ_ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ #ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα