Αντιπρόεδρος Αστυνομικών: Είμαστε ευχαριστημένοι μετά από όσα έγιναν στα Εξάρχεια

«Είμαστε ευχαριστημένοι αυτή τη φορά» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Σταύρος Μπαλάσκας για τα επεισόδια στα Εξάρχεια χθες το βράδυ μετά τη συγκέντρωση για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας «Οι μολότοφ που έπεσαν ξεπέρασαν την παραγωγή της 3Ε, μας πέταγαν ποδήλατα, κουτιά, ξύλα από ταράτσες. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί κάναμε τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και κάναμε συλλήψεις».

Ωστόσο,

εξίσου έντονο προβληματισμό προκαλεί και η ακόλουθη δήλωση του κ. Μπαλάσκα «Το θέμα είναι όταν βγαίνουν οι χειροπέδες οι δικές μας η δικαιοσύνη τι κάνει. Δεν έχω δει κανέναν να τιμωρείται στα 28 χρονια υπηρεσίας που έχω».

Κληθείς δε να εξηγήσει γιατί είναι ευχαριστημένος ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι «η ικανοποίηση προέρχεται διότι εχθές ήταν ιδιαίτερης έντασης τα επεισόδια. Οι μολότοφ που έπεσαν ξέπερασαν την 3Ε. Ήταν πάμπολλες οι μολότοφ ενώ παρατηρήθηκε το φαινόμενο να σπάνε εισόδους πολυκατοικιών και να πετάνε ποδήλατα, κουτιά, ξύλα και άλλα αντικείμενα».

Keywords
Τυχαία Θέματα