Κούγιας: Η Τοπαλούδη δε θα ζούσε ακόμη και αν δεν την πέταγαν στη θάλασσα - (ΦΩΤΟ με τα δεμένα πόδια της φοιτήτριας)

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται καθημερινά στο φως στη δημοσιότητα σχετικά με τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη.

Μάλιστα σήμερα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ,ο συνήγορος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε πως η κοπέλα, ακόμη και αν δεν την είχαν πετάξει στη θάλασσα, δεν θα ζούσε ούτως ή άλλως, διότι τα χτυπήματα ήταν πάρα πολύ σοβαρά. Επιπλέον, ανέφερε πως η φοιτήτρια είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί με αυτό τον άγριο τρόπο.

«Η

Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο», σημείωσε επίσης ο κ. Κούγιας για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ παράλληλα υπογράμμισε: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια». Ακόμη, συμπλήρωσε πως «Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται πως από τη στιγμή που η κοπέλα δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μέχρι που κατέληξε, πέρασαν οχτώ ώρες».

Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλεί η φωτογραφία με τα δεμένα πόδια της φοιτήτριας την οποία δημοσίευσε το STAR. Όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι της οικογένειας, η φωτογραφία δείχνει τις προθέσεις των δολοφόνων να μην της αφήσουν κανένα περιθώριο να ζήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα