Ανησυχία για Παπαγιάννη, φόβοι ακόμα και για απουσία από το Eurobasket

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν έχει προπονηθεί καθόλου με την Εθνική ομάδα, αισθάνεται ενοχλήσεις σε τένοντα στον οπίσθιο μηριαίο και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολος για Σερβία και Βέλγιο, ενώ υπάρχει ανησυχία και για το Eurobasket 2022.

Tο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συμπλήρωσε οκτώ ημέρες προετοιμασίας και ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν έχει πατήσει ακόμα παρκέ καθώς έχει ενοχλήσεις σε τένοντα του οπίσθιου μηριαίου.

Το γεγονός ότι η ενόχληση δεν του έχει επιτρέψει να μπει στο γήπεδο

(και δεν προβλέπεται να γίνει πολύ σύντομα), έχει προκαλέσει ανησυχία στον Δημήτρη Ιτούδη και τους συνεργάτες του.

Γι' αυτό το λόγο ο ψηλός του Παναθηναϊκού υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, τα οποτέλεσματα της οποίας δεν έδειξαν βελτίωση, που να επιτρέπει αισιοδοξία όσον αφορά στην σύντομη επάνοδό του στις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα, η Εθνική ομάδα, έχει μπει στο στάδιο του «μονταρίσματος» και το ότι ο Ιτούδης δε φαίνεται ότι θα έχει στην διάθεσή του τον ψηλότερο παίκτη και βασικό του σέντερ για όλα τα φιλικά παιχνίδια, δημιουργεί μεγαλύτερο προβληματισμό.

Με τον 25χρονο σέντερ να μένει εκτός για μίνιμουμ μία ακόμη εβδομάδα και να χάνει τα δύο φιλικά με την Ισπανία, γίνεται αντιληπτό ότι ο 51χρονος προπονητής δύσκολα μπορεί να τον υπολογίζει για το τουρνουά Ακρόπολις (17-19/08), όπου θα βγάλει τα πιο σημαντικά συμπεράσματα και θα έχει αρχίσει να κατανέμει τους βασικούς ρόλους της ομάδας μέσα στο παρκέ.

Σε αυτή την περίπτωση, η συμμετοχή του "Big Papa" στα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Σερβία (25/08) και Βέλγιο (28/08) θα δυσκολέψει και η ενδεχομένη απουσία του ίσως να εγείρει και θέμα αποκλεισμού του από την 12άδα του Eurobasket 2022(01-18/09).

Πλέον, η απουσία του Μήτογλου δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Δημήτρη Ιτούδη.

#ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ #ΕΘΝΙΚΗ_ΟΜΑΔΑ #ΕΘΝΙΚΗ_ΕΛΛΑΔΟΣ #EUROBASKET
Keywords
Τυχαία Θέματα