Αναφορές για χτύπημα στη λιμουζίνα του Πούτιν, για πιθανή δολοφονική επίθεση κάνουν λόγο διεθνή ΜΜΕ

Το αυτοκίνητο του Βλαντίμιρ Πούτιν φέρεται να δέχθηκε επίθεση που συνδυάζεται με μια πιθανή απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου προέδρου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στο Telegram, τις οποίες επικαλούνται διεθνή ΜΜΕ, το αυτοκίνητο του Βλαντίμιρ Πούτιν δέχθηκε επίθεση.

Ένας δυνατός κρότος στον αριστερό μπροστινό τροχό έπληξε τη λιμουζίνα του Ρώσου προέδρου και πυκνός καπνός φέρεται να βγήκε από το όχημα.

Η αναφορά ότι η αυτοκινητοπομπή του Πούτιν

δέχθηκε επίθεση με εκρηκτικά συγκλονίζει τη Ρωσία.

Ένα ασθενοφόρο φέρεται να μπλόκαρε το αυτοκίνητο που ήταν στην κορυφή της αυτοκινητοπομπής του Πούτιν, ενώ ένα άλλο αυτοκίνητο φέρεται να είχε τα εκρηκτικά, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Telegram.

Το θέμα δημοσίευσε (και) η DailyMail που επικαλείται το κανάλι General SVR στο Telegram. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο κανάλι, το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα σε μια εφεδρική προεδρική αυτοκινητοπομπή στην οποία επέβαινε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Πούτιν ταξιδεύει μερικές φορές με αυτοκίνητο ως μέρος μιας εφεδρικής αυτοκινητοπομπής, η οποία συνήθως δεν τραβάει τόσο πολύ την προσοχή όσο η κύρια αυτοκινητοπομπή και αποτελείται από πέντε θωρακισμένα οχήματα, ένα από τα οποία μεταφέρει ένα προστατευόμενο πρόσωπο.

Πρόσφατα δέχθηκε επίθεση η εφεδρική αυτοκινητοπομπή, ένα από τα οχήματα της οποίας μετέφερε τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Στο δρόμο προς την κατοικία, αρκετά χιλιόμετρα μακριά, το πρώτο αυτοκίνητο συνοδείας εμποδίστηκε από ένα ασθενοφόρο, ένα δεύτερο αυτοκίνητο έκανε τον γύρο χωρίς να σταματήσει και, καθώς το τρίτο αυτοκίνητο που μετέφερε τον κ. Πούτιν έκανε τον γύρο, ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από τον αριστερό μπροστινό τροχό, ακολουθούμενος από αναθυμιάσεις καπνού, σημειώνεται στο κανάλι General SVR.

Το αυτοκίνητο με τον Πούτιν, παρά τα προβλήματα στο τιμόνι, ακολούθησε το πρώτο αυτοκίνητο και παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να μειώσει ταχύτητα, τελικά η αυτοκινητοπομπή έφτασε στον προορισμό της, με εξαίρεση το πρώτο αυτοκίνητο που είχε προηγουμένως μπλοκαριστεί. Η υπηρεσία ασφαλείας του Ρώσου προέδρου φέρεται να προχώρησε σε συλλήψεις.

#ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ_ΠΟΥΤΙΝ #ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΧΤΥΠΗΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα