Ακόμα μία διακοπή στη δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ξεσπά η μητέρα της

Έντονη ήταν η αντίδραση της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη μετά τη νέα διακοπή της δίκης για τη δολοφονία της φοιτήτριας τον Νοέμβριο του 2018. Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Τρίτη 15 Μαρτίου, καθώς μια ένορκος και ο δικηγόρος του Αλβανού κατηγορουμένου νοσούν με κορονοϊό.

«Μπράβο σε όλους εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα, ντροπή σας» φώναξε η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για διακοπή της δίκης και συνέχειά της στις 15 Μαρτίου.

Στο πλευρό της

οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της και η οποία διαμαρτυρήθηκε στο δικαστήριο ακούγοντας την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης, η οποία μάλιστα απάντησε «τι θέλετε, να τους φέρουμε εδώ με covid;».

«Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει COVID λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!» είπε κατά την έξοδο της από το δικαστήριο η μητέρα της Ελένης.

Με την έναρξη της διαδικασίας η ίδια ξέσπασε βλέποντας τον Ροδίτη κατηγορούμενο, να κάθεται στα εδώλιο που σε όλες τις αίθουσες των Μικτών Ορκωτών Εφετείων βρίσκεται στο ύψος της έδρας.

«Δε μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης», ανέφερε η Κούλα Αρμουτίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα