Αυτό είναι το Messenger αποκλειστικά για... Αριστερούς με σήμα έκπληξη!

Είσαι Αριστερός και νιώθεις μοναξιά; Μαζί με τα λουλούδια και τις αγάπες θες να «παίζει» και με κανένα σφυροδρέπανο; Το PTinder είναι η νέα εφαρμογή που αναζητάς και έρχεται να ενώσει τους «ιδεολογικά συμβατούς» χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο παρουσίασε η Elika Takimoto, η υπεύθυνη της εφαρμογής το νέο δημιούργημα.

Η Elika μαζί με τη δικηγόρο Monica Goretti Nagime στοχεύουν μέσα από την εφαρμογή να ενώσουν άτομα που έχουν τις ίδιες ιδεολογικές απόψεις και έχουν

χαθεί με το πέρασμα του χρόνου. 

Σε μια συνέντευξη που έδωσε η Monica Goretti Nagime στην εφημερίδα The State of Minas, δήλωσε ότι η πλατφόρμα δεν θα έχει απλώς στόχο να ψάξει για το «σημαντικό άλλο» ενός χρήστη αλλά ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Όλοι όσοι θέλουν να συναντηθούν σε ένα μπαρ και να συζητήσουν μπορούν επίσης να απευθυνθούν στην πλατφόρμα για να βρουν παρέα». 

Η Elika μάλιστα διευκρίνισε σε άλλες δηλώσεις της πως «Η εφαρμογή απευθύνεται σε όλη την Αριστερά». 

Η ιδέα για τη δημιουργία της εφαρμογής ήρθε στις δύο γυναίκες όταν προσπαθούσαν να βοηθήσουν έναν φίλο τους να βρουν κάποιο. Αυτό που συνέδεε τους δύο άνδρες ήταν η Αριστερά και η αγάπη τους για αυτήν την ιδεολογία. 

Όταν μάλιστα η εφαρμογή βγήκε «στον αέρα», έγινε trend μέσα σε λίγα λεπτά στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα