Επιστροφή στα 80s δια χειρός Franco Ciambella

14:02 1/10/2019 - Πηγή: In.gr

Με εντυπωσιακό φόντο την Porta Livorno, με τα υπέροχα σκαλιά της και σε συνδυασμό με τον εκπληκτικό φωτισμό, ο διάσημος σχεδιαστής του οίκου Alta Moda, Franco Ciambella, παρουσίασε τη νέα συλλογή υψηλής ραπτικής. Μία συλλογή αυστηρά χειροποίητη, την οποία ονόμασε «Oniric ’80», καθώς είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ογδόντα.

Τα ρούχα που παρουσίασε ο Franco Ciambella ήταν απίστευτα εντυπωσιακά με τα μανίκια να πρωταγωνιστούν,

τα χρώματα να ζωντανεύουν και να φωτίζουν τα υφάσματα, σε συνδυασμό πάντα με τα εξαιρετικά αξεσουάρ και το ιδιαίτερα… θηλυκό μακιγιάζ.

Οι εντυπωσιακές τουαλέτες του Franco Ciambella, πάντα συνώνυμες του «ονείρου» στη μόδα, δημιουργήθηκαν όπως πάντα στο ατελιέ του στη Civitavecchia, όπου όλο το επιτελείο του έδωσε για άλλη μια φορά τον καλύτερό του εαυτό.

Στη νέα συλλογή, κυριάρχησαν τα αέρινα υφάσματα, χρυσός και ασήμι, τα βαθιά ντεκολτέ, τα ανοίγματα στους μηρούς και οι μεγάλοι φιόγκοι, στοιχεία κυρίαρχα στο στυλ της δεκαετίας του 1980.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η Chiara Giallonardo με τη συνοδεία πιάνου ερμήνευσε τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες τη δεκαετία του 1980 και οι εκατοντάδες καλεσμένοι ταξίδεψαν στο παρελθόν.

Πολλές οι λαμπερές κυρίες που έχουν φορέσει διαχρονικά τα ρούχα του Franco Ciambella και κάνουν πάντα εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως η σπουδαία Milva, η Elena Sofia Ricci, η Barbara D’Urso, η Τοsca που σε κάθε συναυλία της τιμά τον σχεδιαστή φορώντας της δημιουργίες του, η μεγάλη ντίβα Οrnella Muti και πολλές άλλες Ιταλίδες ηθοποιοί και τραγουδίστριες.

Το γενικό συντονισμό της βραδιάς που παρακολούθησαν πάνω από δύο χιλιάδες άτομα, είχε ο Ignazio Orazio Gaggioli που μερίμνησε για την αρτιότητα της παρουσίασης της Αlta Moda.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες μερικά από τα highlights στην πασαρέλα του Franco Ciambella :

View this post on Instagram

Oniric ‘80 #long #black #dress #sequins #details #border #fashion #fashionstyle #designer #artdirector #hautecouture #glam #glamour #lifestyle #life #joy #model @camilla.zecca #hairstyle @patrizia_piscitello #mua @fabianacercaci.mua @federicacaput03_mua @simiele_giuseppe #ph @walteribelli

A post shared by Franco Ciambella (@francociambella) on Sep 25, 2019 at 1:20pm PDT

View this post on Instagram

Oniric ‘80 #hautecouture #fashion #fashiondesigner #madeinitaly #embrodery #black #pearls #sparkling #dream #redcarpet #model #topmodel @eleonora_piermarocchi #shoes #look #glamour #joy #life #styles #madebyorder #graduate #hairstyle @patrizia_piscitello #mua @fabianacercaci.mua @federicacaput03_mua @simiele_giuseppe

A post shared by Franco Ciambella (@francociambella) on Sep 24, 2019 at 2:52pm PDT

View this post on Instagram

Oniric ‘80 s-s 2020 collection #brand #sequins #skirt #silk #satin #greeen #asymetric #top #model #fashion #fashiondesigner #glamour #1980 #inspiration #dream #joy #picoftheday #new ##news #life #godness #luxury #collection

A post shared by Franco Ciambella (@francociambella) on Sep 21, 2019 at 2:53pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Franco Ciambella (@francociambella) on Sep 15, 2019 at 1:59pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Franco Ciambella (@francociambella) on Sep 15, 2019 at 1:59pm PDT

View this post on Instagram

#frammentisottolestelle #francociambella #stylefashion #sfilatadimoda #bestpic #myphoto #myphography #focus_ongram #details #decor #decorationstyle #bestshot #sparkling #fashionaddict #fashionlover #evening_click #

A post shared by Alba Light (@lightalba) on Sep 14, 2019 at 3:54pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα