Αυτή είναι η Ελληνίδα γυναικολόγος που θα ξεγεννήσει την απείθαρχη του παλατιού, Μέγκαν Μαρκλ

Οργιάζουν τα δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ.

Η απείθαρχη του παλατιού και ο Πρίγκιπας Χάρι έχουν αποφασίσει να κρατήσουν μυστικό τις πρώτες οικογενειακές στιγμές με το μωρό τους, με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστό ακόμη αν η Μέγκαν Μαρκλ έχει γεννήσει.

Μάλιστα, τον ισχυρισμό ότι έχει γεννήσει τον στηρίζουν στο γεγονός ότι η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στις 19 Μαρτίου όταν με το σύζυγό της είχαν βρεθεί στην πρεσβεία της Νέας Ζηλανδίας στο

Λονδίνο κι απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της πρόσφατης επίθεσης.

Άλλα, πάλι, δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι το μωρό δεν έχει γεννηθεί ακόμη, ενώ κάνουν τις δικές τους εικασίες για το πού θα γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ. Από τη στιγμή, μάλιστα, που η ίδια δεν επιθυμεί να γεννήσει στο μαιευτήριο του Λονδίνου, όπου γεννήθηκαν πολλά βασιλικά μωρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, η Δούκισσα του Σάσεξ εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί στην πτέρυγα Κένσινγκτον του Νοσοκομείου Τσέλσι και Ουέστμίνστερ. Και η επιλογή της, μάλλον, δεν είναι τυχαία, αφού εκεί γέννησε η Αμάλ Κλούνεϊ τα δίδυμα παιδιά της, με την οποία τελευταία είναι στενές φίλες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τιμές στο συγκεκριμένο νοσοκομείο ξεκινούν από 15.000 βρετανικές λίρες και στην περίπτωση που η Μέγκαν Μαρκλ το επιλέξει, θα έχει στο πλευρό της κορυφαίους μαιευτήρες, ανάμεσα στους οποίους και ο Γκάι Θορπ-Μπίστον ο οποίος ήταν εκείνος που ξεγέννησε και την Κέιτ Μίντλετον. Στην ομάδα, όμως, φαίνεται πως θα είναι και μία Ελληνίδα γυναικολόγος, η Μίνα Σαββίδου.

Ποια είναι η Μίνα Σαββίδου

Σύμφωνα με το μίνι βιογραφικό της, στην επίσημη ιστοσελίδα της κλινικής, η Δρ Μίνα Σαββίδου πήρε το πτυχίο της το 1992 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Μεταξύ άλλων, μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως γιατρός στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ξεκίνησε ως ειδικευόμενη στην Μαιευτική και Γυναικολογία στον Βορειοδυτικό Τάμεση στο Λονδίνο. Το 1998 βραβεύτηκε ως μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το 2004.

Keywords
Τυχαία Θέματα