Survivor: «Βόμβα» με την αποχώρηση Μπάρτζη, πώς έφτασε στη μεγάλη απόφαση

Μετά την...«ηρωική έξοδο» από τον Τζέιμς Καφετζή από το Survivor, και ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Τις τελευταίες μέρες, υπήρχε ανυπομονησία για την απόφαση που θα έπαιρνε ο Νίκος Μπάρτζης. Η απόφαση του Τζέιμς να αποχωρήσει από το παιχνίδι σε συνδυασμό με τον σοβαρό τραυματισμό του ίδιου του Νίκου, έκανε τον αγρότη να θέλει να αποχωρήσει από το ριάλιτι, με τους ανθρώπους της παραγωγής να προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Αυτό δεν έγινε και ο παίκτης της μπλε

ομάδας αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι. Τεράστιο ρόλο έπαιξε η γνωμάτευση των γιατρών, που έκριναν πως θα έπρεπε να μείνει εκτός αγωνισμάτων για τουλάχιστον 15 μέρες, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η εξέλιξη αυτή «σφράγισε» την απόφασή του, καθώς δεν ήθελε να μείνει στο Survivor χωρίς να αγωνίζεται. Η παραγωγή για  να τον κρατήσει στο παιχνίδι, τον διαβεβαίωσε πως δεν θα προέκυπτε θέμα παραβίασης κανονισμών σε περίπτωση που έμενε για 15 μέρες μέσα στο παιχνίδι, χωρίς να παίζει στους αγώνες. Ο Μπάρτζης δεν το δέχτηκε και σύμφωνα με το Dokari.gr, πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Στη «μπλε» ομάδα μένουν τρεις παίκτες και παρά το ότι την Τετάρτη κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, δεν γίνεται να συνεχιστεί για πολύ η αριθμητική ανισορροπία.

Όλα δείχνουν ότι από τη Δευτέρα (17/5) το παιχνίδι θα γίνει ατομικό (νωρίτερα από το αναμενόμενο), και το σίγουρο είναι πως οι αποχωρήσεις δύο από των δημοφιλέστερων παικτών του Survivor, θα κάνει τους τηλεθεατές να δουν το ριάλιτι με... άλλο μάτι.

SurvivorSURVIVOR 4SURVIVOR 2021ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΤΖΗΣΕΙΔΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα