Survivor: Η επέλαση Διασήμων, η αφιέρωση στον Σάκη Ρουβά και αποχώρηση της Άσπας (βίντεο)

Οι Διάσημοι συνε΄χισαν το το σερί νικών τους, φέρνοντας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους Μαχητές, που δεν «σταυρωσαν»έπεθλο την περασμένη εβδομάδα στο Survivor.

Το τελευταίο διάστημα η Κόκκινη Ομάδα έχει ανέβει ψυχολογικά και συνεπώς αγωνιστικά, κάτι που απέδειξαν και στο Αγώνισμα Επάθλου της Τετάρτης με ακόμα μία νίκη, με τελικό σκορ 10-8.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ξεχώρισε η στιγμή που ο Απόστολος Ρουβάς, μετά τη νίκη που έφερε στην ομάδα του, έκανε μία αφιέρωση στον αδερφό του, Σάκη Ρουβά.

«Θέλω να κάνω μία αφιέρωση στον αδερφό μου. Από μικρό παιδί με προστάτευε, με καθοδηγούσε και είναι το παράδειγμά μου για τη ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το επεισόδιο της Τετάρτης έληξε με αποχώρηση από την ομα΄δα των μαχητών. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο Survivor τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, με αποτέλεσμα η Άσπα Πρεδάρη να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και τον Άγιο Δομίνικο.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση της παίκτριας ‘’λύγισε’’ τους Μπλε, ακόμα και κάποιους παίκτες από την Κόκκινη Ομάδα.

Η Άσπα δήλωσε: «Νιώθω περίεργα κι είναι λογικό. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί κάποιος θα υπάρχει που με ψήφισε. Είμαι ευγνώμων. Νιώθω όλη την αγάπη των παιδιών από την ομάδα μου, ακόμα κι από την αντίπαλη ομάδα… Το σχέδιο του Μαρτίκα βγήκε ρε παιδιά!»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Διασήμων, Σάκη Ρουβά, Άσπας,Survivor, diasimon, saki rouva, aspas