Euro 2020: Με σπουδαίες αναμετρήσεις τα προημιτελικά, το ταμπλό της διοργάνωσης

Με σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζεται το Euro 2020, το οποίο πλέον έχει φτάσει στη φάση των προημιτελικών. Σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουλίου και το Σάββατο 3 Ιουλίου, θα δοθούν τα 4 «χρυσά» εισιτήρια για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 2 Ιουλίου θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο ντέρμπι της συγκεκριμένης φάσης, ανάμεσα σε Βέλγιο και Ιταλία, με «φόντο» το εισιτήριο για τη μάχη απέναντι στον νικητή του Ελβετία - Ισπανία λίγες ώρες

νωρίτερα.

Η Ελβετία, που... «πέταξε» έξω την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία στα πέναλτι στη φάση των 16, φιλοδοξεί να κάνει ακόμα μία μεγάλη έκπληξη, απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη δύναμη που λέγεται Ισπανία.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

19:00 Ελβετία - Ισπανία
22:00 Βέλγιο - Ιταλία

Το Σάββατο 3 Ιουλίου, η Αγγλία έχει «χρυσή» ευκαιρία για νίκη - πρόκριση στα ημιτελικά, στη μοναδική αναμέτρηση... εκτός έδρας, καθώς ημιτελικοί και τελικοί θα διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ. Η Ουκρανία, η οποία επικράτησε στην παράταση της Σουηδίας με γκολ στο 120', θα είναι ο αντίπαλος των «λιονταριών» σε μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Τσεχία των εκπλήξεων θα αντιμετωπίσει τη Δανία, η οποία βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και παίζει και για τον μεγάλο άτυχο - «τυχερό» της διοργάνωσης, Κρίστιαν Έρικσεν, με σκοπό να «ταξιδέψουν» στην Αγγλία και αυτοί για να αντιμετωπίσουν τη «γηπεδούχο» Αγγλία.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

19:00 Τσεχία - Δανία
22:00 Ουκρανία - Αγγλία

Ημιτελικοί Euro 2020:

Βέλγιο/Ιταλία - Ελβετία/Ισπανία
Ουκρανία/Αγγλία - Τσεχία/Δανία

Keywords
Τυχαία Θέματα