Conference League: Φουλ για ομίλους ο ΠΑΟΚ, πολύ δύσκολη κλήρωση για Παναθηναϊκό - Ζόρια και για τον Άρη

Φουλ για ομίλους του Conference League ο ΠΑΟΚ, στα (πολύ) δύσκολα ο Παναθηναϊκός, «ζόρια» και για τον Άρη στην κλήρωση το μεσημέρι της Δευτέρας για τον τρίτο προκριματικό του Conference League.

Πιο αναλυτικά, η κληρωτίδα «χαμογέλασε» στον ΠΑΟΚ αλλά όχι και στους υπόλοιπους εκπροσώπους

του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς Παναθηναϊκός και Άρης καλούνται να κάνουν υπέρβαση για την πρόκρισή τους στα play offs του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ (αφού πρώτα καταφέρει να αποκλείσει τη Λέφσκι Σόφιας) καλείται να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βελέζ - Χαμρούν Σπάρτανς. Η Βελέζ Μόσταρ πέρυσι απέκλεισε την ΑΕΚ στον δεύτερο προκριματικό και φαντάζει το φαβορί πρόκρισης στο ζευγάρι με την ομάδα από την Μάλτα.

Από την άλλη, το χειρότερο σενάριο ανέδειξε η κληρωτίδα για τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Σλάβια Πράγας (εκτός αν γίνει κάποια τεράστια έκπληξη από την Σεντ Ζόζεφς (Γιβραλτάρ), με τη ρεβάνς να διεξάγεται στη Λεωφόρο στις 11 Αυγούστου.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλούνται να παίξουν και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την 15η θέση, καθώς η Σλάβια Πράγας αποτελεί τον βασικό παράγοντα της Τσεχίας στο «κυνήγι» της ίδιας θέσης, με φόντο την «ανανέωση» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων από το 2024 και μετά.

Τέλος, ο Άρης, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκόμελ (από τη Λευκορωσία) στα δύο παιχνίδια του «Κλεάνθης Βικελίδης», θα τεθεί αντιμέτωπος με τη νικήτρια του ζευγαριού Ζίρα - Μακάμπι Τελ Αβίβ (του Ίλια Ίβιτς).

Ο Άρης δεν έχει διασταυρωθεί ποτέ στα κύπελλα Ευρώπης με ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν ενώ με το Ισραήλ αυτή θα ήταν η δεύτερη φορά καθώς τη σεζόν 1994-95 είχε υπερκεράσει το εμπόδιο της Χάποελ Μπερ Σεβά για τα προκριματικά του κυπέλλου UEFA.

#CONFERENCE_LEAGUE #ΠΑΟΚ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΑΡΗΣ #ΚΛΗΡΩΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Conference League, Φουλ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό - Ζόρια, Άρη,Conference League, foul, paok, panathinaiko - zoria, ari