Βόμβα: Ο Παναθηναϊκός δίνει τους παίκτες του στην Εθνική


Σε μια κίνηση που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Κι αυτό γιατί σύμφωνα πληροφορίες του SDNA το «τριφύλλι» έδωσε την άδεια στους διεθνείς παίκτες να αγωνιστούν στο δεύτερο παιχνίδι των «παραθύρων» της FIBA.

Τι σημαίνει αυτό; Πως στο παιχνίδι της Δευτέρας (27/11) κόντρα στο

Ισραήλ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει στη διάθεσή του, πέραν του Κωνσταντίνου Μήτογλου, τους Νικ Καλάθη, Θανάση Αντετοκούνμπο και Ίαν Βουγιούκα, οι οποίοι βρίσκονταν στη λίστα των 24 παικτών που κλήθηκαν στην προεπιλογή της «γαλανόλευκης».

Με την κίνηση αυτή, η Εθνική ομάδα ισχυροποιείται σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της για τα προκριματικά του World Cup 2019, που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Δύο Αοράκια» της Κρήτης και ταυτόχρονα, οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πρωτοκλασάτα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ με το εθνόσημο, με τον Παναθηναϊκό να προχωρά σε αυτή την σπουδαία κίνηση.

Πλέον το... μπαλάκι πέφτει στις υπόλοιπες ομάδες, για το πώς θα ενεργήσουν στην περίπτωση αυτή, με τον Παναθηναϊκό να προχωρά σε κίνηση-ματ που αλλάζει τα δεδομένα στον ευρωπαϊκό χάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα