Τσίπρας για τουρισμό: Εφικτός ο στόχος να έχουμε 30 εκατομμύρια τουρίστες (pic)


Συνάντηση με τους επικεφαλείς του ΣΕΤΕ είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πριν από λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως είναι συνεχής η ανοδική πορεία του τουρισμού στη χώρα μας.

Πρέπει να είστε από τους λίγους Έλληνες που έχασαν το στοίχημα και είναι χαρούμενοι, δήλωσε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΕΤΕ,

Ανδρέα Ανδρεάδη και συμπλήρωσε ότι το στοίχημα το κέρδισε ο τουρισμός.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, είναι ρεαλιστικός ο στόχος των 30 εκατομμυρίων επισκεπτών το προσεχές διάστημα. Ο τουρισμός άντεξε στη κρίση και έδωσε την ώθηση που χρειάζεται η οικονομία, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός ο τουρισμός είναι μια προστιθέμενη αξία στην οποία πρέπει να γίνουν πράγματα και να έχουμε πολλαπλασιαστικά.

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρεάδης τόνισε ότι το 2021 μπορούν τα έσοδα του τουρισμού να κινηθούν στα 19 έως 20 δις. ευρώ με τον αριθμό των τουριστών να αγγίζει τα 35 εκατομμύρια.

Ο τουρισμός δίνει ώθηση στην οικονομία μας. Συνάντηση με το προεδρείο του Σ.Ε.Τ.Ε. για τις ανάγκες και τις προοπτικές του κλάδου. pic.twitter.com/QbQ1Hyq2Fx

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 20 Μαρτίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα