Γερμανική Αστυνομία: Αγορά 900 συσκευών Lumia Windows Phones


Η αστυνομία του Αμβούργου αγόρασε 900 Lumia Windows Phones αξίας 100.000 ευρώ, με στόχο να αυξηθεί η αποδοτικότητα των αστυνομικών εισάγοντας τις αναφορές για διάφορα περιστατικά απευθείας στην βάση δεδομένων της αστυνομίας.

Οι γερμανικές αρχές έχουν δείξει την προτίμησή τους σε Windows 10 Mobile και UWP app platform, και στο παρελθόν με διάφορες υπηρεσίες να στρέφονται προς τα εκεί. Στα εσωτερικά έγγραφα περιγράφεται πως με τη χρήση UWP

apps, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια εφαρμογή σε κινητό, laptop, tablet με διαφορετικά user interfaces και δυνατότητες. Οι αξιωματικοί θα έχουν πρόσβαση στα συστήματα πληροφοριών, τα εσωτερικά μηνύματα και σε διάφορες εφαρμογές με αναφορές περιστατικών.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η έλλειψη 3rd party apps, ειδικά αυτών που αφορούν στο ευρύ κοινό, δεν είναι πρόβλημα και φαίνεται ότι η Mobile πλατφόρμα της Microsoft θα μπορούσε να προωθηθεί ειδικά για επαγγελματίες.

Λόγω του χαμηλού μεριδίου της αγοράς, υπάρχει θέμα με την διάθεση low-cost συσκευών. Η ΗP φημολογείται ότι θα ανακοινώσει μια πιο οικονομική έκδοση του Elite x3, αλλά μένει να δούμε αν και πότε.

Keywords
Τυχαία Θέματα