Θα επανέλθουν στην τηλεόραση οι "Δέκα Μικροί Μήτσοι";

08:24 5/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να δούμε ξανά, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια, τη σατυρική σειρά "Δέκα μικροί Μήτσοι", που από το 1992 έως το 2004 σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος, μιλώντας στο ENJOY της κυριακάτικης Δημοκρατίας, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει.

"Δεν με απασχολεί

αυτό. Αλλά αν επιστρέψει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», θα επανέλθει ως «Αλ Μπατίρι Νιούζ» ή ως «Αλ Σιχτίρι Νιουζ»«. Όπως σκέφτομαι πολύ σοβαρά και τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους». Ναι θα ήθελα να επανέλθω στην τηλεόραση με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους». Είναι μια περίοδος που γράφω", απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Λαζόπουλος.

Εκτός από τα σχέδια του για την επιστροφή των «Μήτσων» ο Λαζόπουλος μίλησε και για το…σχέδιο κάποιων να βρεθεί εκτός τηλεόρασης:

Πόλεμος έγινε. Κάποτε θα τα γράψω με ησυχία. Ξέρω ως άνθρωπος, όταν αποφασίσεις να συγκρουστείς με κάποιους ισχυρούς, θα έχεις και τις επιπτώσεις. Όμως κάποια στιγμή έρχεται η ώρα της επιλογής και της απόφασης. Θα παραμείνεις υπόδουλος ή θα πληρώσεις το τίμημα; Καταλαβαίνω και κατανοώ τον πόλεμο. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ο δημιουργός έχει μια αποστολή: να ακούσει τον κόσμο. Εμένα αυτό μου κληροδότησε η μάνα μου. Και μόνο μέσα από τον κόσμο διορθώνομαι. Κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι στην περίπτωση τη δική μου τόσο η παρουσία μου όσο και η απουσία μου για κάποιους είναι σημαντικές. Πολλοί ενδιαφέρονται για την παρουσία μου, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που θα πληρώσουν πολλά για την απουσία μου.

Φυσικά ο Λάκης Λαζόπουλος, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και το φαινόμενο-Survivor.

Συγγνώμη που σε διακόπτω, αλλά το Suvivor είναι μια καλογυρισμένη παραγωγή και αυτό πρέπει να το πούμε. Είναι ωραία σκηνοθετημένη. Ηρεμεί με τα πλάνα της την ψυχή. Αντί να πάρεις ένα χάπι για να σου έρθει ο ύπνος, βλέπεις τους φοίνικες και τη θάλασσα.

Πιστεύω ότι το «Survivor» έχει κόψει τη δουλειά των φαρμακοποιών. Επίσης το «Survivor» έρχεται σε μια εποχή κατά την οποία όλη η Ελλάδα θα ήθελε να είχε φύγει. Αν ρωτήσεις κάποιον Έλληνα, θα σου πει: «Φίλε θέλω να φύγω από εδώ να πάρω λίγο αέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα