Θα διώξει η παραγωγή τον Αγγελόπουλο; Τι λένε οι φήμες, ποια είναι η αλήθεια


Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor σχετικά με το φαγητό και όλα όσα ειπώθηκαν από τον Σάκη Τανιμανίδη στο χθεσινό επεισόδιο, οι φήμες οργιάζουν γύρω από το δημοφιλές reality.

Μάλιστα, υπάρχουν ακόμα και "σενάρια" περί διωγμού του Γιώργου Αγγελόπουλου από την παραγωγή ως... παραδειγματισμό για όσα φέρεται να έκανε.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει και θέμα αποχώρησης παίκτη έπειτα από εντολή της παραγωγής

δεν πρόκειται να υπάρξει. Αυτό τονίζουν στελέχη του ΣΚΑΪ, τα οποία προσθέτουν πως επειδή ο κόσμος επί της ουσίας είναι "παίκτης" του παιχνιδιού και αποφασίζει για το ποιος θα μείνει και ποιος όχι, πρέπει να γνωρίζει όλη την αλήθεια από... μέσα, εξ ου και όσα είπε χθες ο Τανιμανίδης, προκειμένου να μην ακούει και πιστεύει τις φήμες που κυκλοφορούν.

Όπως είπε, άλλωστε, και ο παρουσιαστής του Survivor, υπήρχαν κι άλλοι παίκτες – και μάλιστα και από τις δύο ομάδες – που προμηθεύτηκαν κρυφά φαγητό. Και φυσικά, ευθύνη έχουν κι όσοι αποφάσισαν να μοιραστούν το φαγητό με τους «δράστες». Άρα δεν τίθεται θέμα αποχώρησης μονάχα ενός παίκτη.

Η παραγωγή, λοιπόν, αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει το θέμα, να προειδοποιήσει για τελευταία φορά όλους τους παίκτες και να κλείσει μια για πάντα αυτό το κεφάλαιο εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα