Δημοσιογράφος υμνεί τη Χούντα και αντί για συγγνώμη απαντά με χυδαία ομοφοβικά σχόλια

Αν νομίζετε πως δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι που υμνούν τη Χούντα των Συνταγματαρχών δημόσια κάνετε λάθος. Ο Μανώλης Γαβαθιώτης που ασχολείται σχεδόν 40 χρόνια με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού έγραψε στο προφίλ του, στο facebook, πόσο ωραία ήταν τα χρόνια της επταετίας που «υπήρχαν δουλειές, τιμές σταθερές και χρήμα».

Το post του δημοσιογράφου (;) έγινε θέμα σε αρκετά sites

και έτσι αποφάσισε μερικές ώρες αργότερα ν’ απαντήσει. Τι είπε; Ο κύριος αυτός επιδόθηκε σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα, χρησιμοποιώντας εκφράσεις που δεν τιμούν τον κλάδο της δημοσιογραφίας.

«Δεν έχω κανένα λόγο να … «εορτάζω» την σημερινή επέτειο. Εκείνο το πρωϊ της 21ης Απριλίου 1967 είχε σχολάσει από τη βάρδια 10 βράδυ – 6 πρωί, στο ζυμωτήριο της ΕΒΕΠΥ, στο Ρέντη.
Περίμενα υπομονετικά στη στάση να περάσει το εωφορείο, αγνοώντας τι είχε συμβεί. Υστερα από καμιά ώρα αναμονής, άκουσα γνώριμο (δεν είχα καιρό πού είχα απολυθεί από φαντάρος) θόρυβο από ερπύστριες και ύστερα από λίγο τα είδα να περνάνε από μπροστά μου. Κάποιος τότε, ερχόμενος απότη λαχαναγορά, μας ενημέρωσε. Τρεχάτε σπίτια σας. Εγινε επ;ανάσταση.
Ηταν η πρώτη φορά πού άκουσα τη λέξη «επανάσταση», όπως μας ακολούθησε επτά ολόκληρα χρόνια απο τότε.
Οχι, δεν κυνηγήθηκα, ούτε ΥΠΕΦΕΡΑ αυτά τα χρόνια. Δεν αισθάνθηκα να μου στερούν κάποιες ελευθερίες. Οπως ήμουνα πριν, ήμουνα και μετά. Και στη δουλειά, στο εργοστάσιο κιαι στο καφενείο και στην εκκλησία, και στις αλάνες πού παίζαμε διπλά με στοιχήματα ταψί μπακλαβά, είμασταν το ίδιο όπως και πριν. Θα έλεγα μάλιστα σε ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της καθημερινήςμας ζωής, είμασταν ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !
Δουλειές ΥΠΗΡΧΑΝ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ να φάνε τα μάτια σας, πού λέμε. Οι τιμές ήταν ΣΤΑΘΕΡΕΣ και ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αισθαθήκαμε πείνα, ή ανέχεια. Το λέω εγώ αυτό, ο φτωχός εργάτης της ΕΒΕΠΥ με το βασικό μεροκάματο πού ζούσα ολόκληρη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Ναι, φίλο ιμου,ασχέτως των πολιτικών πεποιθήσεων του καθενός, οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες ενός ανθρώπου πού ΕΖΗΣΕ στα πιό γόνιμα χρόνια της ζωής του την ΕΠΤΑΕΤΙΑ, είναι ΣΑΦΕΙΣ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΕΣ : ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ είμασταν τότε, ΟΛΗ η ΕΛΛΑΔΑ. Τότε ξεκίνησε ο οικοδομικός οργασμός και όταν υπάρχει οικοδομή, υπάρχουν καιδουλειές και ψωμί και χρήμα. Τότε έγιναν τα μεγάλα έργα, πού ευτυχώς … υπάρχουν ακόμα και σήμερα.
Εντάξει, γιά ορισμένους εκείνα τα χρόνιαπεριγράφονται ως μαύρα. Αλλά κι’ αυτοί … αποζημιώθηκαν με το παραπάνω. Οταν έφυγε η τρισκατάρατη χούντα, ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΚΑΤΑΦΕΡΑΝνα την ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.
Ναι, ευτυχώς πού η … «δημοκρατία» … νίκησε», έγραψε αρχικά.

Και στη συνέχεια απάντησε:

«Μου είπαν ότι τα κωλομπαρεμένα παιδιά του σκατοσάϊτ ανέβασαν την δική μου ανάρτηση εδώ πέρα, όπου αναφέρομαι στην επταετία, αποκαλώντας με «αρθρογράφο του Ολυμπιακού».
Και …λοιπόν ; Καλά έκαναν και την ανέβασαν. Αν έγραφα κάτι πού δεν ήθελα να το δεί ο κόσμος, δεν θα το ανέβαζα στο ΦΒ πού ξέρω πολύ καλά ότι το «παρακολουθούν» και ρουφιάνοι και καταδότες και τσατσόνια του Κοντονή και τα κάθε καρυδιάς καρύδια πού υπηρετούν την συμμορία.
Αν τώρα, νόμισαν ότι … «αποκάλυψαν» κάτι … επιβαρυντικό γιά μένα, καλά να … πάθουν. Αν πάλι νομίζουν ότι έτσι έκαναν … ζημιά στον … Ολυμπιακό, νομίζω ότι η σύφιλη στον εγκέφαλό τους έχει εξαπλωθεί επικίνδυνα. Ετοιμοι γιά εντατική είναι.
Και κάτι ειδικά γι’ αυτούς. Εκείνο πού με χαρακτηρίζει σ’ όλη μου τη ζωή ( μέχρι σήμερα τουλάχιστον πού έχω φτάσει αισίως τα 74 ) είναι η ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΜΟΥ γιά τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και τους κάθε λογής ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ. Ειδικότερα, γιά τα παιδάκια πού γεννήθηκαν με γυναικείες ορμές και από λάθος της φύσεως θεωρήθηκαν αρσενικοί ! Ειδικά στη δημοσιογραφία, το ελάττωμα αυτό στιγματίζει ένα ολόκληρο κλάδο, γι’ αυτό και το θεωρώ ως τη χειρότερη, πιό σιχαμερή και αποκρουστική μορφή ΠΟΥΣΤΙΣΜΟΥ».

Υ.Γ.: Τα κείμενα του δεν διορθώθηκαν. Θυμίζουν ακριβώς τα ανορθόγραφα κείμενα αυτών που συνήθως υμνούν τη Χούντα και τη Χρυσή Αυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα