Επική γκάφα: Ευαγγελάτος και Alpha παρουσίασαν ως πραγματικό ρεπορτάζ για τον Κιμ Γιονγκ Ουν μια σκηνή από ταινία (vids)


Σε μια γκάφα που όμοιά της είναι αλήθεια πως δεν έχουμε δει ξανά υπέπεσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Epsilon και Alpha. Τι ακριβώς έκαναν; Παρουσίασαν μια σκηνή από κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής, που "πρωταγωνιστεί" ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ως... αληθινή, θέλοντας να δείξουν πόσο... σοκαρισμένοι είναι στην εικόνα ενός μικρού κοριτσιού που εξυμνεί τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας και εύχεται να πεθάνουν οι Αμερικάνοι από αρρώστειες.

Φυσικά,

η σκηνή ήταν από την ταινία "The Interview" στην οποία πρωταγωνιστούν οι Τζέιμς Φράνκο και Σεθ Ρόγκεν και η οποία απαγορεύτηκε τελικά στις ΗΠΑ, λόγω των απειλών από χάκερς της Βόρειας Κορέας.

Δείτε στο βίντεο τι συνέβη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, αλλά και στον Alpha, στον οποίο χαρακτήρισαν ως... ανατριχιαστικό το βίντεο!

Προς τιμήν τους, πάντως, στο Epsilon εξέδωσαν ανακοίνωσαν ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο:

"Κάναμε λάθος… To Livenews όπως και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί αναμετέδωσε λανθασμένα βίντεο το οποίο θεωρήθηκε προπαγανδιστικό του καθεστώτος της Β. Κορέας. Για το λόγο αυτό νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, που μας εμπιστεύονται και τους οποίους προσπαθούμε καθημερινά να ενημερώνουμε με εγκυρότητα. Ωστόσο τα λάθη πρέπει να αναγνωρίζονται. Το βίντεο με το κοριτσάκι που με αθώο ύφος εύχεται την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν απόσπασμα ταινίας. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι το φασιστικό καθεστώς του Κιμ Γιόνγκ Ουν έχει κάνει πολύ χειρότερες μορφές προπαγάνδας που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο λογικής. Το συγκεκριμένο βίντεο όμως ήταν απόσπασμα ταινίας. Όπως είναι αυτονόητο, στο αποψινό Livenews θα γίνει η απαραίτητη διόρθωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα