«Θα δίνουμε βοηθήματα αν έχουμε πλεονάσματα» τόνισε ο Σπίρτζης

12:54 7/2/2017 - Πηγή: Pagenews

Το στόχο της κυβέρνησης να συνεχίσει την παροχή βοηθημάτων (όπως η έκτακτη παροχή προς του συνταξιούχους τα Χριστούγεννα) υπογράμμισε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο ρ/σ Real.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών είπε ότι «αν έχουμε και του χρόνου πλεόνασμα, θα δώσουμε και του χρόνου 13η σύνταξη και του παρά χρόνου».

Στην ερώτηση αν σε μία τέτοια περίπτωση, η κυβέρνηση θα συνεννοηθεί με την τρόικα ώστε να μην υπάρχουν οι αντιδράσεις

που εξέφρασαν οι δανειστές για το επίδομα του περασμένου Δεκεμβρίου, καθώς κάποιοι λένε ότι γι’ αυτό καθυστέρησε η αξιολόγηση, ο υπουργός Υποδομών απάντησε:

«Υπάρχουν δυνάμεις και πλευρές, οι οποίες επιθυμούν να μην κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, να μπει η χώρα σε μία περιπέτεια, γιατί κοιτάνε μία ζωή από μια μικροκομματική σκοπιά και αντίληψη την πορεία της χώρας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που είπε ευθαρσώς "εύχομαι να μην κλείσει η αξιολόγηση για να φύγει η κυβέρνηση".

Και πρόσθεσε: «Θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, θα κλείσει προς όφελος των πολιτών και οι δεσμεύσεις που έχει η χώρα είναι συγκεκριμένες. Όταν έχει πλεόνασμα, δεν υπάρχει κανένας λόγος συνεννόησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα