Τα μπλοκάκια θα είναι ο… τάφος τους


Περίπου 100.000 έκλεισαν τα μπλοκάκια τους για να αποφύγουν την φοροεπιδρομή. Όμως υπάρχουν ακόμη χιλιάδες εργαζόμενοι με μπλοκάκια οι οποίοι θα νιώσουν από την επόμενο μήνα την αισχρή πολιτική της πρώτης φορά αριστεράς.

Εργαζόμενοι αναγκαστικά με το μπλοκάκι, θα δουν τα έσοδά τους να τους τα μειώνει ο εργοδότης κατά το ποσόν που εκείνος “οφείλει” να καταβάλλει για εισφορές, εργαζόμενοι, περίπου 150.000 με χαμηλές αποδοχές και χωρίς δικαίωμα του όποιου ωραρίου ή επιδομάτων εορτών-καλοκαιρινής αδείας,

υποτίθεται αυταπασχολούμενοι αλλά στην πραγματικότητα μισθωτοί…

Στην περίπτωση της παράλληλης απασχόλησης, οι εν λόγω εργαζόμενοι καλούνται να πληρώσουν για πρώτη φορά ασφαλιστική εισφορά και μάλιστα 20%, χωρίς δηλαδή τη δυνατότητα επιμερισμού του βάρους με τον εργοδότη, καθώς αντιμετωπίζονται από το υπουργείο Εργασίας ως… ελεύθεροι επαγγελματίες.

Μπορεί να μην έχει καταλάβει η κυβέρνηση σε τι περιπέτεια έχει οδηγήσει δεκάδες χιλιάδες πολίτες με την πολιτική Κατρούγκαλου (να μην ξεχνιόμαστε) και να μην έχουν αντιληφθεί τις δραματικές συνέπειες στη ζωή χιλιάδων εργαζομένων, αλλά στις εκλογές θα ζήσουν το «βατερλό» τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα