"Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Ματιέ"

09:50 7/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Ένα πολύ μεγάλο όνομα φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Ρομέν Κολέ-Γκοντέν έγραψε στο twitter πως ο Ζερεμί Ματιέ της Μπαρτσελόνα έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Είδηση που έχει αρκετές πιθανότητες να είναι αληθινή, αφού ο Γκοντέν ήταν εκείνος

που είχε αποκαλύψει και τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ, αλλά και το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Λεβέκ. Ο 34χρονος Γάλλος στόπερ έχει έναν χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά ήδη έχει κάνει γνωστό ότι θα αποχωρήσει από τους Μπλαουγκράνα το καλοκαίρι.

Ο Ματιέ ψάχνει φόρμουλα για να φύγει από την Μπαρτσελόνα και αυτό ήδη έχει ενεργοποιήσει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους με τις Μαρσέιγ, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Σπόρτινγκ Λισαβώνας να εξετάζουν σοβαρά την απόκτησή του. Όπως επισημαίνει ο Γάλλος ρεπόρτερ του Canal+ και του Eurosport, ο Ματιέ έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό.

Φυσικά η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη λόγω του ότι οι ενδιαφερόμενοι από δυνατά πρωταθλήματα είναι αρκετοί, ενώ και το συμβόλαιό του είναι υψηλό.



Keywords
Τυχαία Θέματα