Μέριλ Στριπ: Καυστική επίθεση κατά Τραμπ στα βραβεία Χρυσής Σφαίρας

14:48 9/1/2017 - Πηγή: Pagenews

Η ηθοποιός Μέριλ Στριπ μετέτρεψε την ομιλία αποδοχής βραβείου στη φετινή τελετή για την απονομή των βραβείων Χρυσής Σφαίρας, σε μια καυστική επίθεση, κατά του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι συγκλονίστηκε από την κίνησή του να μιμηθεί ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες, στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Υπήρξε μία ερμηνεία τη χρονιά αυτή που με συγκλόνισε», δήλωσε χαρακτηριστικά η 67χρονη Στριπ, που τιμήθηκε με ειδικό βραβείο ( Cecil B. DeMille lifetime

achievement award) για την προσφορά της, στις τέχνες, χθες το βράδυ.

«Μου ράγισε την καρδιά. Όχι επειδή ήταν κάτι καλό. Ήταν η στιγμή που ο άνθρωπος που ζητούσε να εκλεγεί στην πιο αξιοσέβαστη θέση στη χώρα μας, μιμήθηκε έναν ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Στριπ.

Η απάντηση Τραμπ

Ο Τραμπ δεν άφησε ασχολίαστα τα λόγια της ηθοποιού σε συνεύντευξη που παραχώρησε στους «The New York Times».

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι δεν εκπλήσσεται από αυτήν την επίθεση από τη «φίλη της Χίλαρι».

Παρ’όλο που δεν άκουσε την ομιλία της Στριπ, όπως είπε στους New York Times, δεν εκπλήσσεται από την κριτική που δέχεται από φιλελεύθερους ανθρώπους του κινηματογράφου!

«Ποτέ δεν κορόιδεψα κανέναν. Έθεσα υπό αμφισβήτηση τα λεγόμενα ενός δημοσιογράφου που έδειχνε νευρικός επειδή άλλαξε την ιστορία του. Όλοι λένε ότι είχα πρόθεση να κοροϊδέψω την αναπηρία του ρεπόρτερ λες και η Μέριλ Στριπ και άλλοι μπορούν να διαβάσουν το μυαλό μου. Δεν έκανα τέτοιο πράγμα!» επέμεινε ο νέος πρόεδρος και σημείωσε: «Θυμάμαι ότι η Μέριλ Στριπ άνοιξε την ομιλία της Χίλαρι Κλίντον και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους στήριξαν τη Χίλαρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα