Η Yoleni’s και η Pyramis ενώνουν τις δυνάμεις τους


Η Yoleni’s -το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen Ελληνικών προϊόντων-, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Pyramis στον πρώτο πολυχώρο ελληνικής γαστρονομίας, το Yoleni’s Flagship store, επί της οδού Σόλωνος 9, στο Κολωνάκι.

Η Πυραμίς Μεταλλουργία Α.Ε. (Pyramis) είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ολοκληρωμένων λύσεων για την

κουζίνα και το μπάνιο. Ιδρύθηκε το 1959 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Η Pyramis σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής ανοξείδωτων νεροχυτών παγκοσμίως, μοναδική στην Ελλάδα, και με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα που καλύπτει το 97% της παραγωγής της. Αυτό που χαρακτηρίζει την εταιρία και αποτέλεσε το έναυσμα για τη σύναψη της συνεργασίας με τον πολυχώρο της Yoleni’s, είναι η αφοσίωσή στις αξίες και τους στόχους της και φυσικά ο σεβασμός προς τους πελάτες, τους προμηθευτές και πάνω από όλα στο ελληνικό προϊόν.

Πέραν της ισχυρής παρουσίας της σε πολλές χώρες του εξωτερικού, η εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και τα προϊόντα της βρίσκονται σε κάθε σπίτι εδώ και πάνω από μισό αιώνα.

www.yolenis.com
Το ταξίδι στις γεύσεις αρχίζει με... ένα κλικ!

Keywords
Τυχαία Θέματα