Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια

16:23 4/4/2018 - Πηγή: Pagenews

Κριός

Η ερωτική τάση του Απριλίου για τους Κριούς, είναι … ήρεμες, χαλαρωτικές στιγμές στο σπίτι και στον προσωπικό σας χώρο, μακριά από τα μάτια των άλλων. Έχετε ανάγκη να μείνετε ολομόναχοι με το ταίρι και να εμβαθύνετε τη σχέση σας. Να μάθετε ακόμα καλύτερα ο ένας τον άλλο, σαν να μην υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό και πιο ενδιαφέρον πάνω στη γη από το έτερον ήμισυ. Καλό θα ήταν να βάλετε σε απόσταση ασφαλείας τα τρίτα άτομα (οικογένεια, φίλους) από την ερωτική σχέση σας και την προσωπική σας ζωή γενικά. Στις 6 Απριλίου ίσως ενοχληθείτε από την παρεμβατικότητα κάποιων άσχετων, τις ερωτήσεις και τα σχόλιά τους. 12,23,26 Απριλίου είναι οι πιο ευνοϊκές ημέρες του μήνα, για να πλησιάσετε το ταίρι σας ή να βρείτε ένα νέο.

Ταύρος

Η ερωτική τάση του Απριλίου για τους Ταύρους, είναι … ανέμελο φλερτ και ερωτικά/ σεξουαλικά παιχνίδια. Είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς και ζωηροί τον Απρίλη και θέλετε να χαρείτε τον έρωτα χωρίς περιορισμούς, ταμπού και κριτική. Χρειάζεστε δίπλα σας ένα ταίρι πρόθυμο για ανάλαφρη διασκέδαση, σίγουρα δεν είναι ο μήνας των σοβαρών γνωριμιών και της εμβάθυνσης. Έτσι, στις 20 Απριλίου μπορεί να έχετε ερωτική δυσαρμονία με συντρόφους οι οποίοι, πιθανότατα είναι ανασφαλείς, κολλημένοι σε λεπτομέρειες και ανίκανοι να ζήσουν τη στιγμή. Θα νιώσετε ξενερωμένοι από το ταίρι σας, που θέλει να κάνει βαθιές συζητήσεις και αναλύσεις, ενώ εσείς θέλετε να χαρείτε το παρόν, χωρίς εξηγήσεις. Αν είστε σόλο, μάλλον οι γνωριμίες σας το μήνα Απρίλιο θα έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης, αλλά δεν σας πειράζει. Όλα για την εμπειρία.

Δίδυμοι

Η ερωτική τάση του Απριλίου για τους Δίδυμους, είναι … γκρινιάρικη και παραπονιάρικη, από πλευράς σας. Κάποιες ανασφάλειες ξυπνούν μέσα σας και μπορεί να ρωτάτε από το πρωί ως το βράδυ το σύντροφό σας, αν σας αγαπάει και γιατί! Θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε μια σχέση, αν το ταίρι σας δεν σας καλύπτει συναισθηματικά. Σας ενοχλεί η σιωπή του, η έλλειψη επικοινωνίας, οι μη ικανοποιητικές απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα για το μέλλον σας. Ωστόσο, είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί και δοτικοί με τη σχέση σας αυτό τον Απρίλιο. Έχετε απέραντη υπομονή και καλή διάθεση να πλησιάσετε εσείς πρώτοι το ταίρι σας και να του αποκαλύψετε όσα διαδραματίζονται στην ψυχή και στο μυαλό σας. 10, 22 Απριλίου είναι μέρες ιδανικές για να έρθετε σε στενές επαφές με το άλλο φύλο. Ακόμα και οι νέες γνωριμίες είναι πολύ έντονες και το σεξ πολύ συναισθηματικό.

Καρκίνοι

Η ερωτική τάση του Απριλίου για τους Καρκίνους, είναι … δυναμική και παθιασμένη. Ειδικότερα η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι τυχερή για όσους θέλουν να κάνουν νέες γνωριμίες, να πλησιάσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει με αυτοπεποίθηση. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για να ανοίξετε συζήτηση για θέματα που είναι ζωτικής σημασίας για εσάς, αλλά δεν τολμούσατε να τα βάλετε στο τραπέζι, για να μη δυσαρεστήσετε το ταίρι σας. Αυτός ο μήνας προσφέρεται για να ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας, να παρουσιάσετε τις απόψεις και θέσεις σας με σθένος και να γίνετε σαφείς και κατηγορηματικοί. Δεν αποκλείεται να πάρετε πρωτοβουλίες και να μοιράσετε τελεσίγραφα. Ως πότε θα είστε οι υποχωρητικοί της υπόθεσης; Μπορείτε για λίγο να φορέσετε τα παντελόνια σε αυτή τη σχέση, να παίξετε ως οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Σεξουαλικά, σας βγαίνει μια ενεργητική διάθεση: οπωσδήποτε το ταίρι σας θα εκτιμήσει τον δυναμισμό σας στο κρεβάτι.

Λέοντες

Η ερωτική τάση του Απριλίου για τα Λιοντάρια, είναι … ευθιξία και τραυματισμένοι εγωισμοί. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα Λιοντάρι με πεσμένη αυτοπεποίθηση. Προσπαθείτε σκληρά να κρύψετε την ευαισθησία και τον πληγωμένο (με το παραμικρό) εγωισμό σας, δημιουργώντας δραματικές σκηνές. Τα γνωστά: κατεβασμένα μούτρα, ακεφιά, λίγα λόγια, απόσυρση στη μοναξιά… Το ταίρι σας είναι εκεί για να σας ακούσει και να σας καλμάρει, αλλά δυστυχώς δεν αφήνετε κανέναν να αγγίξει τα συναισθήματά σας. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, θα δυσκολευτείτε να έρθετε κοντά με τις γνωριμίες σας ή θα αρκεστείτε σε ωμό, αναίσθητο σεξ. Ίσως τελικά ο Απρίλης να είναι ευνοϊκός μόνο για αυτό: σεξ χωρίς συναίσθημα, επιφανειακό φλερτ και ρηχές καταστάσεις.

Παρθένοι

Η ερωτική τάση του Απριλίου για τους Παρθένους, είναι … αποπροσανατολισμός και εργασιοθεραπεία. Τι κάνουν οι Παρθένοι όταν η συναισθηματική τους ζωή είναι άνω-κάτω; Ασχολούνται υπερβολικά με την τάξη και την οργάνωση παντού (στο σπίτι, το γραφείο), εκτός από την καρδιά τους! Τον Απρίλιο υφέρπει ένα άγχος και μια νευρικότητα στην ατμόσφαιρα με το ταίρι σας. Αποφεύγετε τις συζητήσεις με νόημα, αποφεύγετε το δοτικό σεξ (προτιμάτε να διεκπεραιώνετε μηχανικά την πράξη) και κρύβετε τα διάφορα άγχη σας από τον εαυτό σας και τους άλλους. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν έχετε καν χρόνο και διάθεση για φλέρτ- θα πρέπει να κάνουν όλη τη δουλειά οι άλλοι, αν θέλουν να σας έχουν στη ζωή τους! Η στιχομυθία «τι έχεις;» «τίποτα, με βλέπεις να έχω κάτι;;;;;» θα είναι κλασική το μήνα Απρίλιο.

Ζυγοί

Η ερωτική τάση του Απριλίου για τους Ζυγούς, είναι … υπερευαισθησία και ανοιχτές κεραίες. Φυσικά, ο αλτρουισμός, η αυτοθυσία και η ενσυναίσθηση είναι χαρακτηριστικά των Ζυγών. Τον Απρίλιο όμως, θα έχετε την τάση να προσπαθείτε να διεισδύσετε στην ψυχή και τις σκέψεις του αγαπημένου σας. Θα είστε απλά ευτυχισμένοι αν μπορέσετε να κάνετε βαθιές συζητήσεις-εξομολογήσεις και να γνωρίσετε τα εσώψυχα του άλλου. Έχετε τα κατάλληλα λόγια και το σωστό χάδι για να καλμάρετε, να ηρεμήσετε την καρδιά και το μυαλό του ταιριού σας: θέλετε να λύσετε όλα τα προβλήματα, να κατανοήσετε όλες τις στάσεις, να επιφέρετε την ζυγίσια ισορροπία και την ευφορία στη σχέση σας. Μπορείτε να τιθασεύσετε και ένα άγριο θηρίο με τον γλυκό σας τρόπο, όμως, ειδικά οι αδέσμευτοι, καλό θα ήταν να μην ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας σε άτομα πολύ ανώριμα, εγωιστικά, ατομιστικά- προβληματικά… Στις 15 Απριλίου ενδέχεται να εισβάλλει ένα τέτοιο επικίνδυνο άτομο στην ερωτική σας ζωή.

Σκορπιοί

Η ερωτική τάση του Απριλίου για τους Σκορπιούς, είναι … δεκτικότητα και ανοιχτές αγκάλες. Η Αφροδίτη στον 9ο Οίκο σας, βγάζει μια πλευρά που δεν συνηθίζουμε, όταν πρόκειται για Σκορπιούς: είστε ανοιχτοί, ανυποψίαστοι, εύπιστοι στα ερωτικά σας, αυτό τον Απρίλιο. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να καλωσορίσουν νέα άτομα στη ζωή τους, καθώς είναι πιο ανοιχτοί, πιο αξιαγάπητοι και πιο συζητήσιμοι από τον κανόνα. Δίνετε ευκαιρίες για να μπεί ο έρωτας … απ’ το παράθυρο και είστε πανέτοιμοι, ακόμα και για να πληγωθείτε. Μπαίνετε στο πεδίο της ερωτικής μάχης, χωρίς πανοπλία- πράγμα σπάνιο. Αυτό το μήνα, αφήστε το ταίρι σας να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια σας, αφήστε τον έρωτα να εξελιχθεί τολμηρά και απρόβλεπτα. Δώστε τα «όλα» και ξεχάστε το «τίποτα». Μπορεί να αποκτήσετε εμπειρίες ζωής. Αυτός είναι ο σκοπός άλλωστε. Πάρτε βαθιά ανάσα και βουτήξτε μέχρι να βρείτε πάτο.

Τοξότες

Η ερωτική τάση του Απριλίου για τους Τοξότες, είναι … άπληστη και ακόρεστη. Ο Απρίλιος μπαίνει δυναμικά και όσοι αναζητάτε σεξουαλικές κορυφώσεις και δραματικές εντάσεις, θα έχετε την ευκαιρία την πρώτη εβδομάδα να ικανοποιήσετε την συναισθηματική και σωματική σας πείνα. Μπορεί να το παρακάνετε ως προς το πάθος με το οποίο διεκδικείτε το άτομο του ερωτικού σας ενδιαφέροντος. Συνήθως οι Τοξότες δίνουν χώρο και ελευθερία στο ταίρι τους, όχι όμως αυτό το μήνα! Ίσως εκπλαγεί ο σύντροφός σας, βλέποντας ότι δεν κάνετε μακριά του και είστε ασφυκτικά προσκολλημένοι επάνω του. Μην γίνετε πολύ τυραννικοί! Επίσης, αν είστε αδέσμευτοι και κεραυνοβοληθείτε στα ξαφνικά, από μια δυνατή είσοδο ενός φλογερού έρωτα, μη βιαστείτε πολύ να το κάνετε «σοβαρό θέμα». Μην δώσετε υποσχέσεις για το μέλλον και μην περάσετε από το πρώτο one night stand στην… συγκατοίκηση. Κοινώς, μην πέσετε με τα μούτρα στο ρομάντζο!

Αιγόκερως

Η ερωτική τάση του Απριλίου για τους Αιγόκερους, είναι … το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ως γνωστόν, οι Αιγόκεροι δεν ερωτεύεστε ποτέ στην τύχη και δεν επιτρέπετε στα πάθη (ιδίως τα σεξουαλικά) να κάνουν κουμάντο στη λογική σας. Αυτό τον Απρίλιο, θα ενδώσετε στον αισθησιασμό, μόνο αν αξίζει τον κόπο. Είτε δεσμευμένοι, είτε ελεύθεροι, θα επιτρέψετε στο κορμί σας να παρασυρθεί μόνο από συντρόφους οι οποίοι μπορούν να σας εξασφαλίσουν μια καλή ποιότητα κοινής ζωής. Δεν έχετε χρόνο για άτομα που είναι αναξιόπιστοι και ασυνεπείς χαρακτήρες. Αντίθετα, θα απολαύσετε τον έρωτα σε πολύ ήρεμες, γήινες, κανονικές, καθημερινές εκφάνσεις του. Χωρίς ακρότητες, εξάρσεις και πάθη. Όπως ακριβώς σας αρέσει. Προβλέψιμος, σταθερός, ασφαλής και πολλά εγγυώμενος για το μέλλον.

Υδροχόος

Η ερωτική τάση του Απριλίου για τους Υδροχόους, είναι … σε θέση άμυνας. Όσο η Αφροδίτη πλησιάζει στο ζώδιο του Καρκίνου, οι Υδροχόοι αρχίζετε να αισθάνεστε κάπως άβολα. Το γνωστό θεματάκι: η πολύτιμη ελευθερία και ο χώρος σας, κινδυνεύουν. Γύρω στις 13 Απριλίου, μια ανατρεπτική ερωτική έλξη μπορεί να σας χτυπήσει σαν κεραυνός, όμως φοβάστε πολύ μήπως χάσετε μέρος της ανεξαρτησίας σας, για χάρη αυτού του έρωτα. Η έλξη αυτή μπορεί να προέλθει από μια υπάρχουσα γνωριμία, ακόμα και από μια φιλία που μετατρέπεται ξαφνικά σε έρωτα. Μπορεί να ερωτευτείτε ένα παλιό γνωστό που δεν είχατε ποτέ κοιτάξει ερωτικά πριν ή το κορίτσι/αγόρι της διπλανής πόρτας, που σας έμοιαζε βαρετό και «τίποτα ιδιαίτερο». Μην φοβηθείτε να παραδοθείτε σε αυτό τον αθώο, πρωτόγνωρο έρωτα. Μπορεί να είναι η αδελφή ψυχή σας, που ήταν δίπλα σας, αλλά δεν την είχατε ανακαλύψει ακόμα!

Ιχθείς

Η ερωτική τάση του Απριλίου για τους Ιχθύες, είναι … αναζήτηση του άλλου μισού. Πολλοί Ιχθείς έως τον Μάρτιο έπαιξαν για πολύ τα ερωτικά τους παιχνίδια, με ημερομηνία λήξης σύντομη. Ο Απρίλιος όμως είναι κάτι διαφορετικό: η πανσέληνος της 13ης παρακινεί κάθε ρομαντικό ψαράκι να οδηγηθεί από τη διαίσθησή του, εκεί που βρίσκεται το άλλο μισό κομμάτι της ψυχής του. Όχι, δεν ψάχνετε για εύκολο σεξ, ούτε για ένα άτομο να γεμίσει το κενό προσωρινά. Ψάχνετε για ένα άγγιγμα ψυχής, μια σχεδόν μεταφυσική ολοκλήρωση, μέσω του μοιράσματος. Οι δεσμευμένοι Ιχθείς πάλι, είστε περισσότερο από ποτέ, ένα «συναισθηματικό δοχείο» ή «συναισθηματικό σφουγγάρι», πρόθυμοι να ακούσετε, να κατανοήσετε, να δεχθείτε κάθε συναισθηματική εκδήλωση και εξομολόγηση από το άλλο σας μισό. Μπορείτε να αφιερώσετε άπλετο χρόνο και υπομονή στο ταίρι, που θα το εκτιμήσει, την τελευταία εβδομάδα του μήνα…

ethernews.com

Keywords
Τυχαία Θέματα