Εξέλιξη - βόμβα για τον Παναθηναϊκό - Με ποιον επενδυτή μιλάει ο Αλαφούζος;

15:24 4/4/2018 - Πηγή: Pagenews

Τη στιγμή που στο θέμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπορεί να μη φαίνεται κάποια εξέλιξη, αλλά... παρασκηνιακά παίζονται πολλά, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως έχει κι άλλες κουβέντες για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλον υποψήφιο επενδυτή, ο οποίος δεν είναι από την Αμερική, όπως είχε φημολογηθεί, ούτε και από

την Ελβετία.

ο εκπρόσωπος της εταιρείας βρίσκεται σε απευθείας επικοινωνία με τον ίδιο τον Αλαφούζο και φέρεται να βρίσκεται σε φάση επεξεργασίας των οικονομικών δεδομένων προκειμένου να αποφασίσει εάν θα κάνει ή όχι το επόμενο καθοριστικό βήμα.

Οι ισορροπίες είναι ασφαλώς λεπτές και ειδικά από τη στιγμή που στο… κάδρο για την απόκτηση της ΠΑΕ υπάρχει ο Δ. Γιαννακόπουλος και κατ’ επέκταση το ειδικό βάρος που κουβαλάει η πλέον πετυχημένη οικογένεια της Παναθηναϊκής Ιστορίας, ο Αλαφούζος δεν έχει πολλά περιθώρια προτίμησης. Με την ειδοποιό διαφορά ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη του… δεύτερου ταμπλό έρχεται να δέσει με τη μη απάντηση του Αλαφούζου στην πρόσφατη επιστολή του Γιαννακόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα