Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Ψευδής η αίτηση των υιών μου

15:50 4/4/2018 - Πηγή: Pagenews

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος,με δήλωσή του παίρνει σαφείς αποστάσεις από τους γιους του, Παναγιώτη και Γιώργο, χαρακτηρίζοντας ως «απολύτως ψευδή» την αίτησή τους.

Λίγες ημέρες μετά την δήλωσή τους, με την οποία χαρακτήρισαν ως ασύστολα ψεύδη αυτά που γράφτηκαν από το «Πρώτο Θέμα», ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος απέστειλε δήλωση σε όλα τα μίντια, μέσω του νομικού του εκπροσώπου, Γιώργου Γεωργιάδη, με την οποία τονίζει πως η αίτηση που έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός

είναι ψευδής!

«Όπως έχει καταστεί γνωστό από την διαρροή του δικογράφου τους, οι υιοί μου, Παναγιώτης και Γεώργιος, κατέθεσαν αίτηση για την θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση. Η αίτηση αυτή είναι απολύτως ψευδής, τα δε κίνητρα γνωρίζω πολύ καλά.

Το ζήτημα χειρίζομαι προσωπικά εγώ και δεν επιθυμώ την παραμικρή δημοσιότητα», αναφέρει η δήλωση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, με τον νομικό του εκπρόσωπο να προσθέτει πως ο πελάτης του έχει «απολύτως σώας τας φρένας του» και πως «αυτό θα αποδειχθεί στις 25 Απριλίου, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγγελόπουλοι μαινόμενοι κατά δημοσιεύματος εφημερίδας

Στα δικαστήρια οι Αγγελόπουλοι με τον πατέρα τους

Τον τελειώνουν οι Αγγελόπουλοι

Συνάντηση με Σφαιρόπουλο οι Αγγελόπουλοι

Keywords
Τυχαία Θέματα