Δημήτρης Βίτσας: Δεν είχαν πάρει χαμπάρι το σκάνδαλο Novartis ή το κάλυπταν; (vid)


«Υπάρχει τεράστιο σκάνδαλο και είναι ζήτημα γενναιότητας να παραδεχθείς τις πολιτικές ευθύνες», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βίτσας για τη Novartis και αναρωτήθηκε «υπήρχε ένα σκάνδαλο κάτω από τη μύτη της πολιτικής εξουσίας που δεν το είχε πάρει χαμπάρι ή το είχε πάρει και το κάλυπτε;».

«Αυτός που θεωρεί ότι σπιλώνεται πρέπει να ξανασκεφθεί το νόμο περί ευθύνης υπουργών που λέει ότι όταν η έρευνα φτάνει σε πολιτικό πρόσωπο, η διαδικασία μεταφέρεται στη Βουλή.

Αυτό, με μία έννοια διακόπτει τη διερεύνηση από τις εισαγγελικές αρχές. Αν μπαίνει το ζήτημα της παραγραφής σε ένα σκάνδαλο διεθνές, τότε έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα», σημείωσε.

Ο κ. Βίτσας υπογράμμισε ότι «αν οποιοσδήποτε παραπεμφθεί, αυτό θα γίνει με συγκεκριμένη λογική αν τέλεσε ή όχι το συγκεκριμένο αδίκημα και μετά θα αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Σχολιάζοντας τις διαρκείς επαναλήψεις του βίντεο της αντιπαράθεσης Χριστοδουλοπούλου -Αθανασίου από τη χθεσινή διαδικασία, ο κ. Βίτσας μίλησε για στοχοποίηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου τονίζοντας ότι ούτε ο ίδιος που ήταν στα πέντε μέτρα άκουσε την προεδρεύουσα να απευθύνεται απαξιωτικά προς τον βουλευτή της ΝΔ, ούτε όμως και ο ίδιος κ. Αθανασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα