Απάντηση της ΕΡΤ στο ΚΚΕ για τα περί "προβοκάτσιας"


Απάντηση στο ΚΚΕ για τη αναφορά του περί "προβοκάτσιας της ΕΡΤ" στο χθεσινό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης έδωσε η Αγία Παρασκευή, με τη διοίκηση της ΕΡΤ να αναφέρει πως "η ΕΡΤ δεν προβαίνει ούτε σε ‘'αθλιότητες'', ούτε σε ‘'βρώμικες προβοκάτσιες σε βάρος του ΚΚΕ''. Απόδειξη περί αυτού, οι συνεχείς παρουσίες εκπροσώπων του στις ενημερωτικές της εκπομπές

και ο σεβασμός που δείχνουν οι δημοσιογράφοι της, στην τήρηση της δεοντολογίας".

Επίσης, η ΕΡΤ στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι στη δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν υπάρχουν αρρωστημένα μυαλά που μόνη τους σκέψη έχουν τις επιθέσεις ενάντια στο ΚΚΕ, αλλά εργαζόμενοι που εργάζονται σκληρά, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία των υποχρεωτικών αδειών. Η ανακοίνωση της ΕΡΤ καταλήγει σημειώνοντας ότι "εμείς έχουμε το θάρρος να ομολογήσουμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να τα κάνουμε λιγότερα. Και φυσικά, δεν θεωρούμε αυτή την ατυχή ανακοίνωση του ΚΚΕ, ως βρώμικο πόλεμο και προβοκάτσια σε βάρος της ΕΡΤ".

Υπενθυμίζεται πως το γραφείο Τύπου της ΚΚΕ κατηγόρησε την ΕΡΤ για ψέματα στο ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για το νομοσχέδιο που συζητείται και συγκεκριμένα για την τροπολογία που αφορά την εφάπαξ παροχή που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα