Αυτές είναι οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

14:14 2/4/2018 - Πηγή: Pagenews

Τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2018, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η εταιρεία έρευνας και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Great Place to Work Hellas.

Στην έρευνα Best Workplaces 2018, η οποία διεξήχθη για 16η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA

Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

Οι εταιρείες που διακρίθηκαν για το 2018 είναι οι εξής:

Στην κατηγορία δέκα «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους διακρίθηκαν οι εταιρείες: DHL Express (Ελλάς), Epsilon Net, Μιαμαντής Μασούτης ΑΕ, Praktiker Hellas, ΥΓΕΙΑ ΑΕ, Όμιλος ΟΠΑΠ, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Calin Group, Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ.

Στην κατηγορία δέκα «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους διακρίθηκαν οι εταιρείες: Microsoft Hellas, British American Tobacco Hellas, AbbVie Φαρμακευτική, Beiersdorf Hellas, Data Communication, 3M Hellas, Genesis Pharma, Novo Nordisk Hellas, Edenred Greece και MARS Greece.

Στην κατηγορία πέντε «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους διακρίθηκαν οι εταιρείες: S.C. Johnson Hellas, Temenos Hellas, PCS Convert Group και Bizerba.

Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2018. Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες απασχολούν 22.300 εργαζόμενους.

Η έρευνα η οποία διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου

Σημαντική η εμβάθυνση των ελληνο-αραβικών σχέσεων

Συνεργασία Forthnet - Pet City για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών

Επιχειρήσεις: Σύσταση με ένα ...κλικ σε λίγες μέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα