Η Ελευθερία Ρήγου αποκλειστικά στο pagenews.gr

14:11 2/4/2018 - Πηγή: Pagenews

Συνάντησα την Ελευθερία Ρήγου μετά το πέρας της παράστασης ''Δουλειές με φούντες'' που σκηνοθέτησε ο Αντώνης Λουδάρος. Ήταν όπως πάντα λαμπερή κι ευγενής κι αφού τη συνεχάρην στο φουαγιέ του θεάτρου, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να κάνουμε μια όμορφη κουβέντα για λογαριασμό του pagenews.gr.

Η εν λόγω παράσταση παίχτηκε στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» - Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς

34-36 & Ιερά Οδός, Βοτανικό. Συμμετείχαν επίσης η Βίβιαν Κοντομάρη, η Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Τσέλιος και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Και σε τι δεν αναφερθήκαμε… μού έκανε εντύπωση η ειλικρίνειά της και η διάθεση να απαντήσει σ’ όσα τη ρώτησα. Μιλήσαμε μεταξύ άλλων για τις σκοτεινές ημέρες, την εμφάνιση, το ρόλο της μητέρας, της πεθεράς, τα ζώα και τα επαγγελματικά της…

Συνέντευξη στην Έπη Τρίμη

Ελευθερία, τί πραγματεύεται η παράσταση ''Δουλειές με φούντες'' και τί αισθάνεσαι επί σκηνής μετά από την αποχή τόσων ετών;


Η Λούσι είναι μια μοναχική γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Έχει χάσει τον άντρα της κι έχει μια καταθλιπτική γειτόνισσα ως συντροφιά, τη Μάρθα, την οποία υποδύομαι εγώ. Η ιστορία ξεκινά όταν η Λούσι βρίσκει ένα περίεργο δέμα στη βουκαμβίλια της.

Το έργο είναι μια κωμωδία που θίγει κάποια θέματα όπως η κρίση, ο κοινωνικός ρατσισμός, η διαφορετικότητα στην επιλογή συντρόφων και γενικότερα η σύγκρουση γονέων-παιδιών για τις επιλογές τους αλλά και τους εθισμούς και τις επιπτώσεις που έχουν στις ζωές μας.

Αισθάνομαι υπέροχα που συμμετέχω στο έργο, σε μια ρομαντική κωμωδία μ’ αρκετές στιγμές γέλιου που αφήνει και μια δεύτερη σκέψη στο τέλος

Συμφωνείς στην άποψη ότι πρόκειται γι’ ένα σύγχρονο έργο, με την υπόθεση να συμβαίνει σε κάθε σπίτι;

Έχει ορισμένες ακραίες καταστάσεις οι οποίες συμβαίνουν σ’ αυτό το σπίτι συνεπώς δε θα μπορούσαμε εύκολα να τις συναντήσουμε στη γειτονιά μας. Αυτή είναι και η διαφορετικότητα σ’ ένα κείμενο μυθοπλασίας, προκειμένου να δώσει το έναυσμα στο θεατή να γελάσει και να συμπάσχει με τις επιλογές του ρόλου.

Ποιές οι αντιδράσεις του κοινού μετά το πέρας της παράστασης;

Έχουν γελάσει πολύ με κάποια τεκταινόμενα αλλά στο τέλος βλέπουμε κι ανθρώπους συγκινημένους, τους οποίους άγγιξε η ιστορία κι έλαβαν τα μηνύματά μας.

Εννοείς ότι κάποιοι είδαν και τον εαυτό τους σε παρόμοιες καταστάσεις;

Ίσως είδαν την ψυχή τους μέσα από τα παθήματα των ηρώων του έργου.

Ποιές είναι οι αντιδράσεις του κοινού στο πρόσωπό σου, μετά την επανεμφάνισή σου;

Οι περισσότεροι δε με αναγνωρίζουν. Στο τέλος που τούς μιλάω μου λένε ''α εσύ είσαι;''. Οι περισσότεροι μού λένε ότι είσαι κάποια νέα ηθοποιός που έχει ψάξει το ρόλο και τους κάνει ιδιαίτερη εντύπωση όταν... αποκαλύπτομαι.

Το αντιμετωπίζεις με χιούμορ ή αισθάνεσαι πικρία;

Όχι, καμία σχέση. Λέω κοίταξε να δεις που περνιέμαι ακόμα για νέα ηθοποιός.

Ποιά είναι η σχέση με τους συναδέλφους σου; Περνάς καλά ή κάνεις πολύ επαγγελματικά τη δουλειά σου;

Έχει συμβεί να γίνει κι αυτό και δεν είναι κακό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχουμε αναπτύξει πολύ ωραία σχέση. Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο αλλά κάνουμε πολύ όμορφη παρέα, έχουμε και τις σοβαρές μας στιγμές, αλλά ο πάγος είχε σπάσει από την πρώτη στιγμή και είμαστε ωραίο παρεάκι.

Πώς επιλέχθηκες για το συγκεκριμένο ρόλο;

Δεν έγινε από την αρχή η επιλογή και το κείμενο γράφτηκε μετά, αφού ήταν έτοιμος ο θίασος. Έγινε κάποια αλλαγή στο πρωταρχικό κείμενο και μέσω του Χάρη Μπόσικα γράφτηκε το κείμενο στην τελική του μορφή βάσει του θιάσου.

Άρα οι χαρακτήρες είναι κομμένοι και ραμμένοι στα πρόσωπά σας;

Φαντάζομαι ότι έτσι είναι. Ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του, μάς βοήθησε κι ο Αντώνης και δέσαμε, κάτι που έγινε μέσα σε λίγες ημέρες.

Μαθαίνεις εύκολα τα λόγια σου;

Ναι, αλλά για να «κλειδώσουν» τα λόγια βοηθάει η κίνηση και η σκηνοθεσία. Δεν υπάρχει μυστικό σ’ αυτό, χρειάζεται επανάληψη και συνεργασία με τον σκηνοθέτη, ούτως ώστε να βγει άρτιο το αποτέλεσμα. Έχει δυσκολία, αλλά όχι όση φαίνεται στους απ' έξω.

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τον Αντώνη Λουδάρο; Πιστεύεις ότι ένας ηθοποιός όταν αναλαμβάνει σκηνοθετικό ρόλο μπορεί να μπει στα ''παπούτσια'' του ηθοποιού;

Όταν ο σκηνοθέτης είναι και ηθοποιός μπορεί πιο εύκολα να ''ξεκλειδώσει'' όποιον συνάδελφο έχει μπλοκαριστεί σε κάποια ζητήματα. Δεν είναι θέμα υπόδειξης, έχουμε διαφορετικούς κώδικες οι ηθοποιοί. Ένας ηθοποιός -σκηνοθέτης μπορεί να σού δείξει αρκετά και να σε βοηθήσει απεριόριστα πολύ και να σ’ απογειώσει.

Η σκηνοθεσία είναι κάτι που πρέπει να το σπουδάσεις ή είναι θέμα ενστίκτου;

Παίζουν και τα δύο ρόλο. Στο σινεμά χρειάζονται οι σπουδές, περί τεχνικών πραγμάτων, αλλά και στο θέατρο πρέπει να έχεις μια βάση. Ο γνώμονας είναι ένας, η αλήθεια, που δεν είναι άλλο από το αποτέλεσμα που πρέπει να βγει.

Πιστεύω ότι είναι βοηθητικό όταν ένας ηθοποιός ακουμπά την εικόνα του σ’ έναν σκηνοθέτη...

Εκείνη την ώρα ο σκηνοθέτης είναι η μητέρα, ο πατέρας του κι όλος ο κόσμος του ηθοποιού. Μπορεί με μια κουβέντα να σ’ απογειώσει. Κατ’ εμέ, αν ο σκηνοθέτης μου δεν είναι δοσμένος σε μένα, να με εμπιστεύεται και να με πιστεύει, δε θα μπορέσω να λειτουργήσω στο 100%, άρα μπορεί να γίνω και μέτρια. Ο κακός ο σκηνοθέτης μπορεί να βγάλει έναν μέτριο ηθοποιό, ένας μέτριος σκηνοθέτης μπορεί να βγάλει έναν καλό ηθοποιό.

Θα ήθελες να βρεθείς εκ νέου στην τηλεόραση;

Ναι, γιατί όχι. Αν υπάρξει κάτι που να μου ταιριάζει, όλα είναι συζητήσιμα.



Πώς θα ένιωθες καλύτερα τον εαυτό σου; Σε τί είδους ρόλο;

Είμαι ανοικτή σ’ οποιονδήποτε ρολό που μπορεί να μου ταιριάζει, αρκεί να βοηθά και το σενάριο.

Θα σ’ ενδιέφερε να είσαι σε πάνελ μιας εκπομπής καλλιτεχνικών θεμάτων;

Αυτό είναι πολύ υποθετικό, δεν το έχω σκεφτεί ούτε έχω εικόνα του εαυτού μου σε κάτι ανάλογο. Οι Έλληνες είμαστε λίγο ''τα πάντα όλα'', αλλά δεν είναι πάντοτε καλό αυτό.

Δεν είμαι πια, sex symbol και δεν έχω καμία πρεμούρα να υποδυθώ αυτόν το ρόλο Είμαι αυτό που είμαι και μού αρέσει, δεν είμαι κάτι άλλο….

Αν γύριζες τον χρόνο πίσω, σε προτιμάς όπως είσαι συνολικά τώρα ή όπως σε θυμόμαστε;

Δε μπορώ να είμαι όπως με θυμόσαστε πριν από 25 χρόνια, θα ήμουν ένα τέρας της φύσης. Θα πάμε κόντρα στη φύση; Έλεος! Βλέπουν κάποιους παλιούς ηθοποιούς και λένε ''α, γέρασε'', γιατί, εσύ ρε φίλε δε γέρασες;

Έχουν συμβεί τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια, δε θα μπορούσα να ήμουν το κοριτσάκι που ήμουν στο παρελθόν. Κάπου είναι και χαζομάρα να σε περιμένουν οι άλλοι στη γωνία και να λένε ''κοίτα πως ήταν και πώς έγινε''. Εντάξει, το να σου πει κάποιος ''μα γιατί άφησες τον εαυτό σου να γίνει έτσι'', αυτό το καταλαβαίνω και το ασπάζομαι. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα αλλά σιγά σιγά επανέρχομαι.

Ο μόνος λόγος που πρέπει να κοιτά από ψηλά κάποιος τον άλλον, είναι για να δώσει το χέρι του για να σηκωθεί. Σε περίπτωση που είσαι σε θέση ισχύος πρέπει να το κάνεις για τον συνάνθρωπό σου. Κάποιοι λίγοι επιμένουν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γιατί κάποιοι άνθρωποι, απ' όλους τους χώρους της showbiz, μπαίνουν στη λούμπα να εξιστορήσουν πολύ προσωπικά πράγματα; Γιατί μπαίνετε στον πειρασμό να απαντάτε;

Εκεί δεν απαντάς, κι ας σε πουν ανάγωγο. Λες: «άλλη ερώτηση». Κι εμένα το ίδιο μου κάνουν, με ρωτάνε για τα κιλά μου π.χ. Στην αρχή τα είχα πάρει, αλλά προσπαθώ να το περάσω όσο πιο χλιαρά γίνεται, απαντώντας: «αφήστε το ρε παιδιά, τώρα πάμε παρακάτω». Δεν μπορείς να το αποφύγεις εντελώς.

Πώς συνδυάζεις την τέχνη σου με τον βιοπορισμό;

Ποτέ δεν μπόρεσα να αξιολογήσω σωστά τον εαυτό μου, γι’ αυτό και ειλικρινά δεν το γνωρίζω το θέμα. Εγώ πληρωνόμουν κανονικά, δεν πήρα κανένα τεράστιο ποσό. Μόνο ένα αυτοκίνητο είχα αγοράσει με τις οικονομίες μου κι ας δούλευα πολύ.

Το διάστημα το οποίο δεν εργαζόσουν, πώς τα έβγαλες εις πέρας;

Ας είναι καλά η μανούλα μου...



Μένεις με τη μαμά σου;

Ο γιος μου σπουδάζει στη Λευκάδα, σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων κι εγώ μένω με τη μητέρα μου.

Νιώθεις καλά μέσα σου και είναι εμφανές. Πώς, όμως, ξεπερνάς δύσκολες καταστάσεις;

Μερικές φορές χρειάζεται να παρακολουθείς τη φύση. Τα σκυλάκια και τα γατάκια γλείφουν τις πληγές τους και επανέρχονται. Έτσι κάνω κι εγώ, όταν είμαι πολύ πληγωμένη. Επιλέγω να μαζεύομαι, δε γίνεται να τα ξεχάσω όλα και να τραβήξω άμεσα μπροστά.

Νιώθεις ότι όλα όσα πέρασες αποτελούν προίκα για τη ζωή σου;

Όλα όσα έζησα ήταν αποτέλεσμα όλων όσων έχουν περάσει, άξιζαν λοιπόν γιατί διαμόρφωσαν ορισμένες καταστάσεις κι εμένα ως Ελευθερία. Βέβαια έχω πληγωθεί αρκετά από ένα γεγονός, αλλά πιστεύω ότι παράλληλα μού έχει γίνει και μάθημα.

Κάνοντας ένα ψυχογράφημά σου εκτιμάς πως είσαι αρκετά συναισθηματική;

Είμαι αρκετά, αλλά σ’ αυτή τη χώρα μάς έχει φάει το συναίσθημα. Πρέπει να το μετριάσουμε ώστε να πάμε μπροστά. Το συναίσθημα και η αγάπη είναι δείγματα ωριμότητας, μιλάω για τους συναισθηματισμούς που μάς κρατάνε πίσω σε γενικές γραμμές...

Φαντάζομαι ότι έκανες μικρή το παιδί σου. Πώς νιώθεις ότι ένα παιδί μεγάλωσε ένα άλλο παιδί;

Ναι, η αλήθεια είναι ότι έγινα μητέρα στα 26. Δε νομίζω ότι θα έμπαινα εκ νέου σε διαδικασία τεκνοποίησης, έχει περάσει ο καιρός. Η επικοινωνία μας βασίζεται στον αλληλοσεβασμό, στην αλληλοϋποστήριξη, δε χρειάζεται να μιλήσω για αγάπη. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση, δίχως να υπάρχουν αλληλεξαρτήσεις και... ταπεράκια. Αισθάνομαι, δε, ότι είναι όλη μου η ζωή….

Έχεις παίξει ρόλο μητέρας και πατέρα μαζί;

Πρέπει να ρωτήσουμε τον ίδιο το γιο μου καλύτερα...( γέλια)

Πιστεύεις ότι αν γινόσουν αύριο μεθαύριο πεθερά, θα ήσουν καλή με τη νύφη και το γιό σου;

Μη μου λες τέτοια (γέλια). Δεν ξέρω πώς θα είμαι. Προβλήματα δε θα δημιουργούσα, έχω κάνει αρκετά ανεξάρτητο το παιδί μου και δεν είναι μαμάκιας. Θέλω να σταθεί στα πόδια του και να παίρνει μόνος του αποφάσεις ώστε να παίρνει και τα αντίστοιχα μαθήματα, ώστε να ζήσει τη ζωή του και το τί σημαίνει το να ''λούζομαι τις επιπτώσεις''.

Έχεις κάποιους φόβους για το μέλλον του παιδιού σου;

Φυσικά. Αν μπορούσα να του πω να ζήσει στο εξωτερικό ίσως και να του το έλεγα...

Με τους φίλους του παιδιού σου ήσαστε φίλοι;

Ναι, είμαστε. Καμιά φορά μού λένε τα προβλήματά τους και κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω.

Τί όνειρα κάνεις για τον εαυτό σου και τί στόχους έχεις;

Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, δεν κάνω όνειρα. Ζω το σήμερα όσο πιο έντονα μπορώ κι αυτό μου αρέσει.



Έχεις όμως ανασφάλειες; Και πώς τις ξορκίζεις;

Φυσικά κι έχω. Πιστεύω αρκετά, έχω αρχίσει να αγαπάω τον εαυτό μου κι ελπίζω. Σκέφτομαι πως αν δεν βρω κάτι επαγγελματικά στο μέλλον, μπορώ να βρω δουλειά σ’ άλλο αντικείμενο.

Αν συνέβαινε αυτό, πώς θα έβλεπες τον εαυτό σου;

Δεν το έχω ερευνήσει, αλλά σίγουρα θα το ψάξω γιατί θα βρω κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω αδρανής.

Θεωρείς δηλαδή ότι ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό αρκετές φορές στη ζωή του;

Βέβαια, η ανάγκη τα κάνει όλα...

Σου έχει συμβεί ποτέ να πεις ''αι σιχτίρ'' στον χώρο της υποκριτικής;

Όχι. Έχει συμβεί να κάνω κάτι άλλο στη θέση της υποκριτικής αλλά δεν με γέμιζε καθόλου.

Τί αγαπάς και τί... απεχθάνεσαι στον εαυτό σου;

Δεν το μισώ πλέον, δεν απεχθάνομαι τίποτα, έχω αρχίσει να τον αγαπάω. Αν ρωτάς για το παρελθόν, είναι κάτι που έχει περάσει, δεν το χρειαζόμαστε. Μόνο για τις ρίζες μας το κρατάμε.

Θα εμπιστευόσουν ξανά έναν άντρα για να μείνετε μαζί για πάντα κι αν «ναι» υπάρχει τελικώς το ''για πάντα'';

Δεν έχω θέματα εμπιστοσύνης με το άλλο φύλο, απλώς δεν έτυχε να δεθώ με κάποιον τόσο πολύ ώστε να ζήσω μαζί του.

Ωστόσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε την Ελευθερία να μάς πει ότι βρήκε τον άνθρωπο που της ταιριάζει. Το θέλεις αυτό;

Είναι ωραίο πράγμα η συντροφικότητα, η επικοινωνία με τον άνθρωπό σου, η τρυφερότητα. Αν βρεθεί ο άνθρωπος που θα ταιριάξεις τόσο πολύ μαζί του και δε θα μπορείς να κάνεις χωρίς αυτόν, τότε γιατί όχι;

Εκτός από τη φροντίδα της μητέρας σου, τί άλλο περιλαμβάνει η μέρα σου;

Έχω δύο σκυλάκια και μια γατούλα που έφερε ο γιος μου από το πάρκο. Η μητέρα μου φροντίζει και μόνη της τον εαυτό της, απλώς μένουμε μαζί.

Σε βοήθησε ψυχολογικά η ύπαρξη των ζώων σου;

Πάρα πολύ, απλά πλέον λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω τον χρόνο να τα βγάζω βόλτα. Σού δίνει χαρά το να έχεις στο χώρο σου ένα κατοικίδιο.

Τί θα ήθελες να συμβουλεύσεις μια γυναίκα που θέλει να αναγεννηθεί από τις στάχτες της;

Να αρχίσει να πιστεύει λίγο περισσότερο στον εαυτό της και να αποτινάξει από πάνω της όλα τα «πιστεύω» που την έκαναν να έρθει σ’ αυτό το σημείο. Βέβαια αυτά που αναφέρω ως συμβουλές είναι αρκετά γενικά. Ίσως να αρχίσει να βγαίνει περισσότερο έξω, να αλλάξει την καθημερινότητά της, βοηθάει και η γυμναστική. Αρκεί να αντιληφθεί η ίδια ότι θέλει βοήθεια κι αλλαγή. Εν κατακλείδι, δεν μπορούμε να την πάρουμε από το χεράκι και να το επιβάλλουμε εμείς για λογαριασμό κανενός ανθρώπου. Πρέπει να αρχίσει να αναρωτιέται γιατί κάτι δεν πάει καλά στη ζωή της και εκεί θα γίνει η εκκίνηση…

Εσένα ποιός σε βοήθησε να γυρίσεις το «κουμπί» και να προσπαθήσεις να ξαναβρείς τον εαυτό σου;

Δεν ξέρω τί ακριβώς με βοήθησε. Ίσως το ότι δεν μπορούσα να πάω παρακάτω, έδωσα μια και άλλαξα «σελίδα».

Άλλα πλάνα που θα ήθελες να ανακοινώσουμε για το θέατρο;

Το Χρυσό Αρισμαρί» παίζεται στο θέατρο ''ΗΒΗ'', τρέχει από τον Οκτώβριο σε καθημερινή βάση και την Κυριακή για γονείς και παιδιά. Θα τελειώσουμε την Κυριακή των Βαΐων και θα πάμε περιοδεία σ’ όλη την Ελλάδα και το Σεπτέμβριο θα επιστρέψουμε για παραστάσεις στην Αττική.

Είναι αλήθεια ότι το παιδικό κοινό είναι απαιτητικό;

Ακριβώς, πρέπει να έχεις αλήθεια κι αμεσότητα δίχως να τους «κουνάς το δάχτυλο», ώστε να τους περάσεις τα μηνύματα που θέλεις. Το χιούμορ περνά πιο εύκολα τα μηνύματα που χρειάζονται κι έτσι γελάνε και τα παιδιά. Το παιδικό κοινό είναι απίστευτο, τους δίνεις ενέργεια μια φορά και σου επιστρέφεται στο δεκαπλάσιο.

Εγώ κάνω τη Νεραΐδα των Ξωτικών του Δάσους, που αποδίδει το δίκαιο σ’ όλο το δάσος του Νεραϊδόκοσμου.

Άρα το μήνυμα προς το παιδί είναι η δικαιοσύνη;

Ακριβώς και ότι ως ομάδα μπορούμε να κάνουμε πολλά. Το μήνυμα είναι ότι από το ''εγώ'' μπορούμε να περάσουμε στο ''εμείς'' και να γίνουμε καλύτεροι. Θα προέτρεπα τον κόσμο να δει την παράσταση γιατί μιλά για τη φιλία, την ανιδιοτέλεια και την αγάπη προς τα ζώα.

Κάπου εδώ αποδέσμευσα την Ελευθερία. Πραγματικά η κουβέντα μας ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική, απολαυστική κι ενδιαφέρουσα. Της εύχομαι δε από καρδιάς να είναι ευτυχισμένη, επιτυχημένη και να διατηρήσει την καλοσύνη και την αλήθεια της μέχρι τα βαθιά γεράματα καθότι οι καλοί κι έντιμοι άνθρωποι σπανίζουν!

Keywords
ελευθερια, εν λόγω, ορφέας παπαδόπουλος, καστορια, εμφάνιση, νέα, συγκεκριμένο, θεατρο, symbol, showbiz, καιρος, σημαίνει, ηβη, ελλαδα, σταση εργασιας, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, Ημέρα της μητέρας, αλλαγη ωρας 2012, Ημέρα του παιδιού, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη ειναι ωραια, ξανα, μιλα, ελενη, τι σημαινει, το θεμα, αυτοκινητο, γυναικα, γωνια, δουλεια, ζωα, ηθοποιοι, ηθοποιος, θεμα, θιασος, καθημερινη, κοντρα, λευκαδα, μητερα, ονειρα, ρατσισμος, σινεμα, φιλια, ωρα, αγαπη, ανθρωπος, απιστευτο, απλα, αττικη, βγαινει, βοηθεια, γατακια, γεγονος, γειτονια, γινει, γινεται, γνωμονας, γονεις, δασος, διαστημα, διοικηση, δωσει, εγινε, ευκολα, ειλικρίνεια, ειλικρινα, υπαρχει, ενεργεια, εν λόγω, εμφάνιση, επικοινωνια, εναυσμα, τεχνη, ζωη, ζωων, ιδια, ιδιο, υποθεση, ιερα οδος, εικονα, κειμενο, κινηση, κιλα, κωμωδια, λογια, λιθαρακι, μακρια, μαμα, μηνυματα, μυστικο, μορφη, μπορεις, μαρια, νυφη, ομαδα, παντα, οδος, ομορφη, ορφεας, ορφέας παπαδόπουλος, παιδι, παιδια, παμε, πεθερα, προβληματα, ψυχη, ραντεβου, ρολο, σεναριο, σιγουρα, συγκεκριμένο, σκηνοθεσια, σπιτι, συγχρονο, τσελιος, φυλο, φιλε, φυση, φορα, χερι, χιουμορ, χαρα, ψυχολογικα, αφησες, δημητρης, φουαγιε, χωρα, κακος, κωδικες, κυριακη, μια φορα, μπροστα, νιωθεις, πληγες, ποδια, σημαίνει, σκηνη, showbiz, symbol, θελω να, θεματα, ωραιο
Τυχαία Θέματα