Survivor: Επέστρεψαν στις νίκες οι "Διάσημοι" και έκαναν βόλτα με αερόστατο (vids)


Έπειτα από ένα σερί ηττών, ο τροχός γύρισε και οι Διάσημοι κατάφεραν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor να κάνουν την ανατροπή και να κερδίσουν τους Μαχητές. Είναι η πρώτη νίκη της ομάδας των Διασήμων μετά την αποχώρησή του Μπο και το έπαθλο ήταν εντυπωσιακό.

Οι τρεις παίκτες απόλαυσαν καλό φαγητό, διαμονή σε ξενοδοχείο και βόλτα με αερόστατο στην ανατολή του ηλίου.

Αναταραχή στους "Μαχητές"

Το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών δεν ήταν καλό από την αρχή του αγωνίσματος και όλα

ξεκίνησαν από το φινάλε του τελευταίου επάθλου των Μαχητών, όταν κατά τη διάρκεια του πρωινού οι Γιάννης Σπαλιάρας και Κώστας Αναγνωστόπουλος είχαν μια έντονη λογομαχία, με το μοντέλο να λέει με ύφος στον μισθοφόρο «Βούλωσ' το».

Η συνέχεια δόθηκε στην παραλία, όπου ο Μάριος τα έψαλε στη Σάρα επειδή δεν έπλυνε καλά κατσαρόλα και πιάτα.

Την ίδια ώρα, στο άλλο κομμάτι της παραλίας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στο ψάρεμα και κατάφερε να βγάλει έξι ψάρια, τα οποία συνόδεψαν το γεύμα με φακές και ρύζι.



Το αγώνισμα με το ακόντιο

Η συνέχεια δόθηκε στον στίβο. Οι Διάσημοι, έχοντας καλύτερο παίκτη τον Ντάνο, κατάφεραν να φτάσουν στο 10-7, με τον Αγγελόπουλο να δίνει 5 νίκες, τον Χρανιώτη τρεις και την Βαλαβάνη άλλες δύο.

Ο Ντάνος ήταν μάλιστα αυτός που έληξε το παιχνίδι, νικώντας τον Μάριο.

Η βόλτα με το αερόστατο

Το έπαθλο είχε ζυμαρικά αλλά και ταξίδι με ιδιωτικό τζετ, διαμονή σε ξενοδοχείο και πτήση με αερόστατο στην ανατολή του ηλίου. Ατραξιόν, το ίσιωμα στα μαλλιά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με το... σίδερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Επέστρεψαν, Διάσημοι,Survivor, epestrepsan, diasimoi