PARKGURU: Σας επιτρέπει να αναζητάτε θέση για να παρκάρετε, με τη φωνή σας (vid)


Η εφαρμογή της PARKGURU είναι σχεδιασμένη για να βοηθάει τους οδηγούς να βρουν, να κλείσουν και να πληρώσουν για θέσεις στάθμευσης εύκολα και γρήγορα. Με τη νέα ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής για iOS και Android, οι οδηγοί μπορούν να αναζητήσουν φωνητικά σε 15 διαφορετικές γλώσσες για να βρουν θέση παρκινγκ.

Η φωνητική αναζήτηση είναι απλή. Ο οδηγός κάνει κλικ στο μικρόφωνο της εφαρμογής,

λέει το προορισμό του και η εφαρμογή εμφανίζει μία λίστα με τα παρκινγκ στη περιοχή, επιτρέποντας στο οδηγό να συγκρίνει, να κάνει κράτηση και να πληρώσει για χώρο στάθμευσης σε λίγα μόνο βήματα.

«Ο στόχος της PARKGURU είναι να προσφέρει μια εύκολη, ασφαλή και αποτελεσματική εμπειρία στάθμευσης μέσω της χρήσης των φωνητικών τεχνολογιών. Στο μέλλον, σκοπεύουμε να προσθέσουμε περισσότερες δυνατότητες που να επιτρέπουν στους οδηγούς να κάνουν φωνητικές ερωτήσεις όπως “Που έχω παρκάρει το αυτοκίνητο μου” ή “Ποιο είναι το πλησιέστερο παρκινγκ στο αγαπημένο μου εστιατόριο;”» δήλωσε ο κ. Νίκος Σκονδρέας, CEO της PARKGURU.

Σχετικά με την PARKGURU

Η PARKURU Ltd , είναι μία νέα δυναμική εταιρία με πάθος για την τεχνολογία και τον πελάτη. H ομάδα της που ξεπερνά τα 30 άτομα έχει συσσωρευμένη εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας των κινητών εφαρμογών του cloud αλλά και της στάθμευσης.

Το PARKGURU προσφέρει την πλέον εξελιγμένη υπηρεσία στάθμευσης στον κόσμο σήμερα, προσεγγίζοντας τον οδηγό – πελάτη αλλά και τον ιδιοκτήτη θέσεων στάθμευσης με τρόπο που βελτιώνει τα αποτελέσματα και για τους δύο.

Στόχος της PARKGURU είναι η διεθνής ανάπτυξη για την οποία έχει ήδη θέσει ισχυρές βάσεις με την εφαρμογή να προβάλλει σήμερα αναλυτικές πληροφορίες για εκατομμύρια θέσεις στάθμευσης που βρίσκονται στην Ευρώπη και Βόρειο Αμερική.

Keywords
Τυχαία Θέματα
PARKGURU, Σας,PARKGURU, sas