180.000 ευρώ απαιτούν οι ΔΟΥ από 25 πρώην βουλευτές

17:00 6/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 180.000 ευρώ χρωστούν 25 πρώην βουλευτές από δάνεια που έχουν λάβει από τον Ειδικό Λογαριασμό Αλληλεγγύης και δεν φαίνεται να υπάρχει η προοπτική αποπληρωμής τους.

Έτσι, οι εκκρεμότητες αυτές πήραν τον δρόμο προς την εφορία, αφού δεν εξυπηρετούνται ''είτε από προφανή αδυναμία είτε από αντίληψη'' όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης, πρόσθεσε

ότι είναι σε συνεννόηση με τους εν λόγω βουλευτές και έχουν προθεσμία έναν μήνα προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την τακτοποίηση των υποχρεώσεών τους, διαφορετικά θα σταλούν στις αντίστοιχες ΔΟΥ προκειμένου να ρυθμιστούν.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, έσπευσε να ξεκαθαρίσει προς αποφυγήν αναμενόμενων σεναρίων περί ιδιαίτερης μεταχείρισης των βουλευτών έναντι του απλού κόσμου, ότι "δεν έχει να κάνει με βοηθήματα, ούτε επιδόματα, ούτε ενισχύσεις αλλά δάνεια'' και κατέληξε εμφανώς ενοχλημένως από προφανείς ψιθύρους: "Σας το λέω ευθέως. Δεν γουστάρουμε τα απολιτίκ ένστικτα του κόσμου να ενεργοποιούνται με λάθος τρόπους. Οι άνθρωποι που έκαναν τη διαρροή δεν καταλαβαίνουν''.

Keywords
Τυχαία Θέματα