«Ζωντάνεψε» σήμερα η άγρια δολοφονία της μικρής Άννυς – Αναβολή της δίκης για της 23 Οκτωβρίου (εικόνα)

Με παρόντες τους τρεις κατηγορουμένους μιας από τις πλέον φρικιαστικές υποθεσεις ανθρωποκτονίας, ξεκίνησε σήμερα σε δεύτερο βαθμό η δίκη για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ, το Πάσχα του 2015 μέσα στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.

Ωστόσο, η εκδίκαση της υπόθεσης διεκόπη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για τις 23 Οκτωβρίου 2018. Αίτημα διακοπής της δίκης υπέβαλλε στο δικαστήριο ο Παναγιώτης Χρυσικάκης συνηγόρος του πατέρα της μικρής Άννυ, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββα).

Ο συνήγορος ζήτησε τη διακοπή της διαδικασίας καθώς παρίσταται

και στη δευτεροβάθμια δίκη για την υπόθεση της Αιξωνής, η οποία βρίσκεται στο κρίσιμο στάδιο της εισαγγελικής πρότασης.

Η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο, αφού στην αρχή οι ίδιοι οι γονείς της καλούσαν σε βοήθεια για τον εντοπισμό της μικρής. Χρειάστηκε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. τον Απρίλιο του 2015, στο υπόγειο σπίτι της οδού Μιχαήλ Βόδα για να φανεί το διάσπαρτο γενετικό υλικό του αδικοχαμένου κοριτσιού, των κατηγορούμενων και ενός ακόμη αγνώστου μέχρι σήμερα ατόμου.

Σε πρώτο βαθμό, ο πατέρας της Άννυ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, ενώ ο φίλος του σε ισόβια κάθειρξη και σε ποινή φυλάκισης τριών ετών.

Η μητέρα της μικρής Άννυ

Στη μητέρα της 4χρονης επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών, αλλά αφέθηκε ελεύθερη καθώς έλαβε αναστολή στην έφεση, ενώ σε έναν φίλο της μητέρας ορίστηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα