Έκκληση από τη δικηγόρο της οικογένειας του Ζακ – «Να καταθέσουν οι αυτόπτες μάρτυρες» (video)

Τη στιγμή που οδηγείται εκ νέου ενώπιον του ανακριτή ο κοσμηματοπώλης για τον ξυλοδαρμό και τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, «μη διασύρουμε ποινικές έννοιες όπως η άμυνα», ζήτησε η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου

Αναλυτικότερα, η Άννα Παπαρρούσου μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τόνισε πως «η κατάσταση αδυναμίας στην οποία βρισκόταν ο Ζακ φαίνεται και από την εικόνα του μέσα στο κατάστημα», σημειώνοντας παράλληλα πως δεν αποτελούσε απειλή.

Σχετικά με τη νομική πορεία της υπόθεσης, η κ. Παπαρρούσου σημείωσε

ότι «θα συλλεγεί όλο το υλικό από τις κάμερες της περιοχής και από το κατάστημα, αν υπάρχει και όλο το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο» και θα εξεταστούν.

«Είναι προφανές ότι υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες, που δεν έχουν καταθέσει», τόνισε στη συνέχεια και απηύθυνε έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν.

«Θα ήταν χρήσιμο, η υπόθεση είναι ανοιχτή, να έρθουν να καταθέσουν», είπε σχετικά.

Σημειώνεται ότι ο 73χρονος κοσμηματοπώλης αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, που είναι κακουργηματικού βαθμού, και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως οι αντιδράσεις του είχαν στόχο να εμποδίσουν τον Ζακ Κωστόπουλο να διαφύγει από το κατάστημά του αλλά και να προστατέψει τη ζωή του καθώς το 33χρονο θύμα «τούς απειλούσε με ένα σπασμένο γυαλί».

Keywords
Τυχαία Θέματα