Υπόθεση Μαντλίν: Ο γερμανός παιδόφιλος πιθανόν συνδέεται και με άλλη εξαφάνιση κοριτσιού (video)

Ύποπτος και για άλλη εξαφάνιση ενός μικρού κοριτσιού είναι ο γερμανός παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, που θεωρείται από την αστυνομία ως ο βασικός ύποπτος για την απαγωγή και τη δολοφονία της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν, η οποία εξαφανίστηκε στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας, στο Αλγκάρβε, πριν 13 χρόνια, όταν ήταν μόλις τριών ετών.

Η αστυνομία συνδέει τον 43χρονο Μπρίκνερ με την εξαφάνιση της Ίνγκα Γκεχρίκε, ενός κοριτσιού 5 ετών, που σημειώθηκε το 2015 κατά τη διάρκεια ενός μπάρμπεκιου με την οικογένειά της στη Σαξονία, σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από το σπίτι του υπόπτου. Σύμφωνα

με τις υποθέσεις των αρχών, η Ίνγκα κατευθύνθηκε προς το δάσος, για να μαζέψει ξύλα για τη φωτιά και δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο δημόσιος κατήγορος στο Στάνταλ, ανέφερε πως η αστυνομία πρόκειται να διεξάγει νέα έρευνα σε σχέση με έναν ύποπτο στο Μπράουνσβαϊγκ, της Γερμανίας, ενώ σύμφωνα με το BBC ο ύποπτος αυτός είναι ο Μπρίκνερ.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Sky News, ο 43χρονος Γερμανός θεωρείτο εξ’ αρχής πιθανός ύποπτος για την εξαφάνιση της Ίνγκα, όμως λόγω ελλιπών στοιχείων, η έρευνα δεν προχώρησε.

Αναζητείται η τότε κοπέλα του

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν την τότε κοπέλα του 43χρονου, που ζούσε μαζί του σε μια φάρμα που βρισκόταν 25 λεπτά με τα πόδια από το θέρετρο όπου περνούσαν τις διακοπές τους οι ΜακΚαν και η οποία θεωρείται πρόσωπο – κλειδί για την υπόθεση. Η κοπέλα τότε ήταν έφηβη, πιθανόν και ανήλικη.

Επίσης, ταυτοποιήθηκε το πρόσωπο το οποίο είχε καλέσει τον 43χρονο λίγη ώρα πριν την απαγωγή της μικρής Μαντλίν.

Την ίδια στιγμή ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τις λεπτομέρειες από τη δράση του γερμανού παιδόφιλου που βρίσκεται στη φυλακή για τον βιασμό 72χρονης Αμερικανίδας στην Πορτογαλία, ο οποίος έχοντας εκτίσει τα 2/3 της ποινής είναι πολύ πιθανό να αποφυλακιστεί ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Έγγραφα που φέρνει στο φως το Spiegel περιγράφουν πως ο Μπρίκνερ φαντασιωνόταν σε τσατ στο ίντερνετ την απαγωγή και την σεξουαλική κακοποίηση παιδιού τον Σεπτέμβριο του 2013.

Φέρεται να είπε σε γνωστό του ότι ήθελε «να αρπάξει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για ημέρες» και ότι θα ήταν πιο ασφαλές να καταστρέψει μετά τα στοιχεία.

Ο 43χρονος ύποπτος έχει βαρύ ποινικό μητρώο που αφορά σεξουαλικά εγκλήματα κατά μικρών κοριτσιών και γυναικών, αλλά και διαρρήξεις σε ξενοδοχεία και θέρετρα διακοπών, καθώς και εμπορία ναρκωτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα