Οι φήμες συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Σλούκα, οι διαψεύσεις και η… ανακοίνωση

«Ο Κώστας Σλούκας συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στον Πειραιά»… Αυτή η πληροφορία κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης (04/06) και ακολούθησε όργιο φημών, αλλά και διαψεύσεις, τόσο από το μάνατζερ του Ολυμπιακού, όσο και από τον μάνατζερ του παίκτη.

Σύμφωνα το «Sport24», o Κώστας Σλούκας συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (04/06) με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο

στα γραφεία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Arcadia και συμφώνησε για συμβόλαιο τριών ετών με αποδοχές που αγγίζουν τα 5,5 εκατ ευρώ συνολικά. Πλέον, απομένει ο 30χρονος Έλληνας πλέι μέικερ να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε (έχει να παίξει στα play offs στο τουρκικό πρωτάθλημα) για να φορέσει ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Φως» (fosonline.gr), οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Βλέπετε, ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος, όπως ήταν για παράδειγμα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος πρόσφατα ανακοινώθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αν ήταν ελεύθερος ο Κώστας Σλούκας ίσως και να είχε ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με το «Φως» (fosonline.gr) η παρουσία του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα (με τον οποίο είχε και έχουν εξαιρετική σχέση και αμοιβαία εκτίμηση), η βελτίωση στα οικονομικά της ΚΑΕ, ο ξεκάθαρος ρόλος του ηγέτη που θα του δοθεί, η επιθυμία να γίνει ξανά συμπαίκτης με τους (φίλους και πρώην συμπαίκτες του) Σπανούλη – Πρίντεζη – Παπανικολάου που του έκαναν… ψηστήρι τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και η διάθεση να γυρίσει στην χώρα του, ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό. Για αυτόν στην Ελλάδα υπήρχε πάντα μόνο ο Ολυμπιακός, η ομάδα που τον ανέδειξε και δεν είναι τυχαίο πως είπε δύο φορές «όχι» στον Παναθηναϊκό στο πρόσφατο παρελθόν. Ο λόγος; Γιατί δεν ήθελε ποτέ να κλείσει την πόρτα των “ερυθρολεύκων”.

Τη σεζόν 2019/20, ο Κώστας Σλούκας είχε 11.6 πόντους από 48% στο δίποντο, 42% στο τρίποντο και 94% στις βολές, μαζί με 2.8 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ και 15.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29:03 συμμετοχής σε 25 αγώνες της EuroLeague.
Διάψευση για Σλούκα

Το όνομα του Κώστα Σλούκα είναι από τα πιο… καυτά στην αγορά (έχει γραφτεί για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), καθώς τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του δίνουν και παίρνουν. Ο έλληνας γκαρντ βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για την ερχόμενη σεζόν, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει συμφωνία για επιστροφή στον Πειραιά.

Αυτό ξεκαθάρισε για ακόμα μία ο ατζέντης του παίκτη, Πάνος Καπάζογλου, ο οποίος με μήνυμά του στο Twitter τόνισε: «Με όλο το σεβασμό σε όσους δουλεύουν σε όλα τα αθλητικά media, ιστοσελίδες, θα ήθελα να επαναλάβω μία ακόμα φορά πως ο Κώστας Σλούκας έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε και δεν συμμετέχει σε κανενός είδους διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες».

With huge respect to the work of all sport media, websites, free lancers, I would like to repeat once again that Kostas Sloukas is under contract with @FBBasketbol and has not been involved on any kind of negotiations with any club in the world

— Panos Kapazoglou (@KapaSports) June 4, 2020

Ο Πάνος Καπάζογλου είχε γράψει το ίδιο («Όλα είναι φήμες και σενάρια, Νικ και Κώστας έχουν συμβόλαια») και στις 22 Μαΐου, και τότε είχε αναφερθεί και στον Καλάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα