Euroleague: Ο Μπερτομέου θέλει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη διοργάνωση – Τι σκέφτεται ο Γιαννακόπουλος;

Νέο γύρο… κόντρας διεξάγεται τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Τζόρντι Μπερτομέου, με τον εκτελεστικό διευθυντής της Euroleague να παίρνει ξανά θέση στις «απειλές» του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για αποχώρηση από τη διοργάνωση.

Μπερτομέου: Το μέλλον δε θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

εκτός Euroleague

Ο Τζόρντι Μπερτομέου της Euroleague φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του «Sport5» στο Ισραήλ κι αναφέρθηκε στα… καυτά ζητήματα της μπασκετικής επικαιρότητας. Σχολίασε, μάλιστα, και όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για πιθανή αποχώρηση του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση.

«Το μέλλον για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δε θα είναι καλό εκτός Euroleague. Φυσικά και περιμένω να παραμείνει στη διοργάνωση. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν δυσκολίες, δεν υπάρχει εξαίρεση. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα μείνει μαζί μας, γιατί όταν φεύγεις από την Euroleague, χάνεις την ευκαιρία να προσφέρεις στο κοινό σου το καλύτερο μπασκετικό προϊόν στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά.

Geçtiğimiz günlerde Jordi Bertomeu, @paobcgr'un #EuroLeague'den ayrılma ihtimalini yüksek görmediğini dile getirmişti…

Bunun üzerine Pana başkanı Giannakopoulos, Bertomeu'nun takımının ligden ayrılmasından korktuğunu söyledi: https://t.co/bDhG40C2Tp

— Eurohoops Türkiye (@EurohoopsTR) June 5, 2020

Σχετικά με το δυναμικό… μπάσιμο της FIBA και του BCL, ανέφερε: «Αν η FIBA προσφέρει λεφτά σε συγκεκριμένες ομάδες, τότε το καταλαβαίνω ότι η πρότασή της είναι πιο ελκυστική για εκείνες. Δε βλέπω, ωστόσο, οι ομάδες που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις να βελτιώνονται σημαντικά. Αντιθέτως, το είδαμε και με ομάδες όπως η Χάποελ Ιερουσαλήμ να μικραίνουν. Εμείς δεν προσφέρουμε ποτέ λεφτά στις ομάδες, αλλά η FIBA έχει άλλη πολιτική».

Jordi Bertomeu: "Panathinaikos'un #EuroLeague'de kalacağına inanıyorum" – https://t.co/UDykYn7ONw

— TrendBasket #EvdeKal (@TrendBasket) June 5, 2020

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε αναπάντητη αυτή την ατάκα και έκανε… χτύπημα μέσω instagram. Στο story που δημοσίευσε απηύθυνε ένα ερώτημα προς τον CEO της Euroleague.

«4η φορά σε 5 μέρες μέσα το είπες… Μήπως τελικά αγχώνεσαι ότι το μέλλον της Euroleague δεν θα είναι καλό χωρίς τον πιο πετυχημένο σύλλογο που φέρνει και τα πιο πολλά έσοδα στη διοργάνωσή σου;», έγραψε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι στην τηλεδιάσκεψη που έγινε ανάμεσα στην Euroleague και τις ομάδες και αποφασίστηκε η διακοπή της διοργάνωσης φέτος, οι «πράσινοι» ήταν από τις ομάδες που διαφώνησαν και τέθηκε θέμα για τα έσοδα από τη διοργάνωση.

«Εκτός Euroleague δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο για τους “πράσινους”. Η ελληνική ομάδα έχει απειλήσει ξανά με αποχώρηση. H παραμονή του στην Euroleague είναι το καλύτερο σενάριο», είχε πει και τότε ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται, πλέον, η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννκόπουλου την Τρίτη (09/06).

Dimitris Giannakopoulos to Jordi Bertomeu: Are you worried that EuroLeague's future won't be good without Panathinaikos?

| Eurohoops https://t.co/EPgA9XW1YD

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) June 5, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα