«Στόλισαν» χρυσό άγαλμα του Ερντογάν στη Γερμανία – Έγραψαν πάνω f@@k you (εικόνες)

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσαν τα αποκαλυπτήρια του χρυσού αγάλματος ύψους τριών μέτρων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο κέντρο της της γερμανικής πόλης Βιζμπάντεν στο πλαίσιο φεστιβάλ.

Το άγαλμα του τούρκου προέδρου είναι μέρος της μπιενάλε του Βιζμπάντεν που το κεντρικό της θέμα φέτος είναι οι «Κακές Ειδήσεις (Bad News)». Η μπιενάλε είναι γνωστή ακριβώς γι’ αυτό, για την προβοκατόρικη διάθεσή της. Την είδηση μετέδωσαν διάφορα Μέσα μεταξύ των οποίων και η εφημερίδα Allgemeine Zeitung.

Μάλιστα

οι αντίπαλοι του Ερντογάν δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον τούρκο πρόεδρο. «Fuck you» έγραψαν με μπογιά πάνω στο χρυσό άγαλμα ενώ άλλοι ζωγράφισαν ένα ανδρικό μόριο.

Dün akşam, Almanyanın Wiesbaden bölgesinde Erdoğanın heykeli “Kötü Haber” konulu bir sanat etkinliği için meydana dikildi! “Wiesbaden Biennale” neden böyle birşey yaptıklarını henüz açıklamamış! Halkın “Diktatör” tepkisi üzerine heykel kaldırıldı! Polisler bile şaşkın! #salı pic.twitter.com/RPwZo3ybRt

— Deniz (@DenizKiiiizi) August 28, 2018


Υπήρχαν όμως και κάποιοι Τούρκοι που πόζαραν μπροστά από το άγαλμα κραδαίνοντας μία τουρκική σημαία.

Erdogan-Statue in Innenstadt von Wiesbaden#Deutschland #Erdogan #Wiesbaden #Frankfurt #BreakingNews pic.twitter.com/bwZGyfIE3Z

— ANews Deutsch (@aNewsDeutsch) August 28, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα