Ξέσπασμα Κουίκ: Έλεος με τους παρουσιαστές/τριες δελτίων ειδήσεων

Μία οργισμένη αντίδραση αναφορικά με το πώς γίνεται η παρουσίαση της είδησης στα δελτία ειδήσεων, έκανε ο Τέρενς Κουίκ, φανερά αγανακτισμένος.

Το δημοσιογραφικό παρελθόν του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών φαίνεται ότι είναι βαθιά ριζωμένο μέσα του, για αυτό και η παρακάτω παρέμβαση.

Το γεγονός ότι η εκάστοτε είδηση γύρω από κάποιο θέμα, παρουσιάζεται σχεδόν με όλες τις λεπτομέρειες από τον παρουσιαστή των ειδήσεων και στη συνέχεια δίνεται ο λόγος στον αρμόδιο ρεπόρτερ, ο οποίος… δεν έχει και πολλά να πει, είναι το ζήτημα που εξόργισε τον Τέρενς Κουίκ.

Έλεος

πια με παρουσιάστριες/στες Δελτίων Ειδήσεων.Δεν είναι δυνατόν στον πρόλογο ενος θέματος να δίνουν όλοι την είδηση &ο αρμόδιος δημοσιογράφος να παίζει το διακοσμητικό ρόλο ξεκινώντας συνήθως με τη φράση «έτσι ακριβώς»!!! Μάθετε τηλεόραση &σεβασμός στους συναδέλφους σας pic.twitter.com/2kGKJtZkgy

— Terens Quick (@TerensQuick) 21 Μαΐου 2018

Υπήρξε όμως και συνέχεια:

Γιώργο το φαινόμενο είναι σε όλα τα κανάλια.Όχι από όλους, αλλά πάντως από πολλές/ούς. Είτε λόγω αμάθειας είτε λόγω αμετροέπειας.Ορθώς θέτεις το θέμα &της Δημόσιας Τηλεόρασης. Ξέρεις γιατί κατά την άποψή μου;Κάποτε ήταν Σχολείο.Μάθαμε πολλοί εκεί. Τώρα…Άφησέ το.Δεν το σχολιάζω https://t.co/tFl1Arz3T8

— Terens Quick (@TerensQuick) 22 Μαΐου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα