Βρήκε ομάδα ποδοσφαίρου στην Αυστραλία ο Γιουσέιν Μπολτ (εικόνες)

Έτοιμος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να παίξει ποδόσφαιρο είναι ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών βρήκε ομάδα στην Αυστραλία και ελπίζει ότι θα υπογράψει συμβόλαιο με την Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς.

Ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής είχε κάνει στο παρελθόν προπονήσεις και δοκιμές στην Ευρώπη με τη Ντόρτμουντ και τη Στρόμγκοντσετ (Νορβηγία), όπως και με τη Σαντάουνς από τη Νότια Αφρική. Είχε πει ότι όνειρό του είναι να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το αποκλειστικό δημοσίευμα της βρετανικής

«Daily Telegraph» αναφέρει πως ο Μπολτ έχει πρόταση από το σύλλογο της Αυστραλίας, την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά.Προπονητής είναι ο 55χρονος Άγγλος Μάικ Μούλβεϊ και ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία ο 52 φορές διεθνής με την Νέα Ζηλανδία μέσος Mάικλ ΜακΓκλίντσεϊ, που αποτελεί επίσης καλοκαιρινή μεταγραφή, όπως και ο Έλληνας ομογενής Τζόναθαν Ασπροποταμίτης.

Embarrassing that this drivel about @usainbolt playing in the @ALeague is on the back page on the same day our greatest @Socceroos hangs up his boots pic.twitter.com/jqV4lDfgZR

David Mason (@masokicks) 17 Ιουλίου 2018

QUICKER THAN RODDY GRANT!! : Would you think about signing @usainbolt after his stint in Australia @St_Johnstone_FC? Great for Scottish football! #Legend pic.twitter.com/NKbcHUu64U

— Gavin Rumdog Rumgay (@GavinRumgayTT) 17 Ιουλίου 2018

For all of you international people who are missing this news…

Usain Bolt is about to sign to an Australian Football Club

Keywords
Τυχαία Θέματα