Αυτή η γυναίκα κρατάει σε φόρμα τον Εμπαμπέ – Η αγκαλιά του γάλλου άσου στον εγγονό του Αναστασιάδη (εικόνες – video)

Πίσω από τον επιτυχημένο-αν και είναι μόλις 19 ετών-Κίλιαμ Εμπαμπέ φέρεται να είναι μια πολύ όμορφη και δυναμική γυναίκα. Ο Γάλλος άσος που πανηγύρισε την κατάκτηση του Μουντιάλ, σκοράροντας και στον τελικό σε ηλικία 19 ετών-έγινε μετά τον Πελέ και τον Μπέργκομι ένας από τρεις νεότεροι παίκτες που πετυχαίνουν κάτι τέτοιο-φέρεται να έχει… βάλει γκολ στην καρδιά της πανέμορφης Αλίσια Ελίς. Μιλάμε για την 20χρονη Μις Γαλλία. Αγκαλιά από τον Εμπαμπέ πήρε, πάντως, και

ο εγγονός του κύπριου πρόεδρου, Νίκου Αναστασιάδη, όταν συναντήθηκαν σε αεροδρόμιο.

Τα ρεπορτάζ στον γαλλικό Τύπο αναφέρουν ότι η σχέση του Γάλλου αστέρα με την Αλίσια Ελίς ξεκίνησε τον Μάιο, όταν το νεαρό μοντέλο εθεάθη να παρακολουθεί έναν αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν. Η 20χρονη παρακολούθησε, βέβαια, και τα παιχνίδια της Γαλλίας στο Μουντιάλ με τον αγαπημένο της να διαπρέπει.

Γεννήθηκε στη Μαρτινίκα της Καραϊβικής. Ο πατέρας της, Φιλίπ Ελίς είναι διευθυντής σε περιβαλλοντική εταιρεία και η μητέρα της, Μπέλφρι, είναι καθηγήτρια σε σχολή οδήγησης.

Σε ηλικία μόλις δυο ετών, μετακόμισε με την οικογένειά της στη γαλλική Γουιάνα, στα σύνορα με την Βραζιλία. Εκεί ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και πήρε μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς για την χώρα της. Είναι, επίσης, απόφοιτος της νομικής, αλλά διακρίσεις πήρε λόγω της ομορφιάς της. Κατέκτησε τον τίτλο της Miss Guyane το 2016 και στη συνέχεια πήρε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Γαλλία που κατέκτησε επίσης τον τίτλο το 2017.

****
Τον τελικό του Μουντιάλ στη Μόσχα παρακολούθησε και ο εγγονός του Κύπριου Πρόεδρου, Νίκου Αναστασιάδη, μαζί με τον πατέρα του. Ο μικρός είχε μια ευχάριστη έκπληξη στο αεροδρόμιο Σερεμέτοβο, όταν είδε ξαφνικά κοντά του τον Κίλιαν Εμπαπέ. Το παιδί έδειξε αρχικά έκπληκτο, αλλά στη συνέχεια έτρεξε και αγκάλιασε τον διεθνή άσο. Το βίντεο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πατέρας του, Γιάννης Μισιρλής, διερωτώμενος αν είναι το… τυχερότερο αγόρι του κόσμου.

Δείτε βίντεο και εικόνες με το κορίτσι του Εμπαμπέ να πρωταγωνιστεί από το προφίλ της στο instagram:

Comment vous décrire cette émotion de dingue !

Keywords
Τυχαία Θέματα