Βρήκε… δίχτυα ο Μήτρογλου στην πρόκριση της Γαλατασαράι στον τελικό (video)

Ο Κώστας Μήτρογλου κατάφερε να συνδυάσει την πρόκριση της Γαλατασαράϊ στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας τη Μ. Πέμπτη (25/4) με δικό του γκολ.

Η ομάδα του έλληνα διεθνή άσου συνέτριψε 5-2 εκτός έδρας τη Μαλάτιασπορ, στον αγώνα ρεβάνς για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, και πήρε το «εισιτήριο», καθώς το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0). Ο «Μητρογκόλ» βρήκε δίχτυα προς το τέλος του ματς με ψύχραιμο πλασέ στην αντίθετη… γωνία.

Η «Γαλατά» απέκτησε προβάδισμα δύο

τερμάτων με τους Λίνες (5΄) και Φεγκουλί (39΄), ενώ η Μαλάτιασπορ μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με το πέναλτι του Άλεκσιτς (45+14΄). Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Ονιεκούρου (58΄, 74΄) και ο Μήτρογλου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1 στο 83ο λεπτό, πριν ο Μίνα διαμορφώσει το τελικό 5-2 στο 89΄.

Αντίπαλος της «Γαλατά» στον τελικό θα είναι η Ακισάρσπορ που ξεπέρασε με δύο νίκες το «εμπόδιο» της Ουμρανίγεσπορ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0). Ο τελικός του Κυπέλλου Τουρκίας που θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στη Σεβάστεια. Να αναφέρουμε ότι η «Γαλατά» διεκδικεί και το πρωτάθλημα (είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Μπασάκσεχίρ), ενώ η Ακίσαρσπορ είναι τελευταία και στο -5 από τις θέσεις παραμονής.

Keywords
Τυχαία Θέματα