NBA: Στo… τάι μπρέικ θα παίξουν την πρόκριση Σαν Αντόνιο και Ντένβερ (video)

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς κατάφεραν να νικήσουν με 120-103 τους Νάγκετς στο Τέξας και ισοφάρισαν σε 3-3 τη μεταξύ τους σειρά στα playoffs (Δύση) του NBA και αυτό σημαίνει ότι η πρόκριση θα κριθεί στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Με στόχο το εισιτήριο στους ημιτελικούς της Δύσης.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις… διαφορές τους ξημερώματα Κυριακής του Πάσχα

(28/4) για την Ελλάδα (Μ. Σάββατο για τις ΗΠΑ) στο Ντένβερ, εκεί όπου οι Νάγκετς είχαν το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στη διάρκεια της κανονικής περιόδου (34 νίκες – 7 ήττες). Η νικήτρια ομάδας σειράς θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια το Πόρτλαντ.

Στο τελευταίο παιχνίδι, κορυφαίος των Σπερς ήταν ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ με 26 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο ΝτεΜάρ Ντε Ροζάν, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κάμψουν την αντίσταση των Νάγκετς που είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος «άγγιξε» το τριπλ νταμπλ φίγκιουρ, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 43 πόντους (σ.σ. εκ των οποίων σημείωσε τους 27 στο β΄ μέρος), 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

****

Στην Ανατολή όλοι περιμένουν τις μονομαχίες των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπόστον Σέλτικς στα ημιτελικά των playoffs και τα «ελάφια» θα έχουν μια σημαντική απουσία στα δυο πρώτα παιχνίδια, καθώς θα στερηθούν τον Μάλκολμ Μπρόγκτον.

Όπως ανακοίνωσαν οι Μπακς, ο 26χρονος γκαρντ συνεχίζει να αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι. Οι άνθρωποι των «ελαφιών» ήλπιζαν ότι ο παίκτης θα επέστρεφε εγκαίρως για να προλάβει τη σειρά με τους «Κέλτες», αλλά τώρα τονίζουν ότι η κατάσταση του Μπρόγκντον δεν θα επανεκτιμηθεί πριν από το δεύτερο παιχνίδι με την ομάδα από τη Βοστώνη.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπρόγκντον έχει τεθεί «νοκ άουτ» από τις 15 Μαρτίου, όταν τραυματίστηκε. Ο «ρούκι» της χρονιάς στο NBA για το 2017 ήταν βασικός και στους 64 αγώνες, στους οποίους έπαιξε την τρέχουσα σεζόν με το Μιλγουόκι. Είχε 15,6 πόντους, 3,2 ασίστ και 4,5 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα με 50,5% ποσοστό ευστοχίας εντός πεδιάς, 42,6% στα τρίποντα και -το κορυφαίο στο πρωτάθλημα- 92,8% στις βολές.

Bucks' Brogdon to miss Games 1 and 2 against Celtics: The Milwaukee Bucks will not have guard Malcolm Brogdon back in the mix for the start of the Eastern Conference semifinals against the Philadelphia 76ers. https://t.co/D3SoCEgJGL pic.twitter.com/AckZBEHAB5

— Daily NBA Fantasy (@DailyNBAFantasy) 26 Απριλίου 2019

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα