Βουλευτής του Λεβέντη διαμαρτύρεται γιατί του ζήτησαν να… κόψει εισιτήριο στη ΔΕΘ

Μπορεί η Ένωση Κεντρώων στον δημόσιο λόγο να ζητά να μπει «μαχαίρι» στα βουλευτικά προνόμια, ωστόσο κρίνοντας από τις δραστηριότητες βουλευτών της, μάλλον επιθυμεί το αντίθετο, δηλαδή την επέκτασή τους.

Ο λόγος για την επιστολή που έστειλε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι του ζητήθηκε να… κόψει εισιτήριο κατά την είσοδό του στην 83η ΔΕΘ,

όπως δηλαδή γίνεται με κάθε πολίτη.

Σύμφωνα με την επιστολή που δημοσίευσε το voria.gr, η υπεύθυνη «εξεδίωξε» τον βουλευτή, λέγοντας του να περάσει από τα ταμεία να βγάλει εισιτήριο «σαν κοινός πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως ”τζαμπατζήδων”».

Ο κ. Καβαδέλλας ενημερώνει μάλιστα πως έστειλε επιστολή και στη διοίκηση της ΔΕΘ, προκειμένου να μην του αποστείλουν ξανά πρόσκληση, ενώ σε άλλο σημείο της επιστολής του προς τον κ. Βούτση αναφέρει πως «δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία» και πως για τον ίδιο «θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι μόλις 7 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καβαδέλλας ήταν ο βουλευτής στον οποίο άνηκε η Porsche που ήταν παρκαρισμένη στο πάρκινγκ της Βουλής και για την οποία είχε γίνει ντόρος το 2016.

Η επίμαχη επιστολή:

Keywords
Τυχαία Θέματα